icon

Mám ostať na PN?

atomiclena
29. apr 2022

Som v 14tt, tvoria sa mi hematomy, mala som aj krvácanie nie raz. Beriem fraxiparine na trombofiliu. Nikdy som lenivá nebola, prácu mám rada, nie som domased. Ale ja som tak šialene unavená, vydržím na nohách maximálne 3hodiny a musím ísť spať. Bežná prechádzka v meste má vyčerpá. Ja neviem, ostali by ste na PN ci išli spať do práce? V živote som si odzila svoje ťažké chvíle a viem, kedy som len unavená a UNAVENA. Mimo toho sa bojím aktuálneho hematomu a ďalšieho krvácania. Ak sa rozhodnem zostať PN, z akého dôvodu žiadať?

matullienka
29. apr 2022

@atomiclena tak o tom či zostanes na PN alebo nie sa nerozhodujes ty ale rozhoduje o tom lekár. Ten vie hádam adekvátne posúdiť či môžeš pracovať alebo je to riziko. Ak si krvácala a máš hematóm dosť pochybujem, že lekár bude žiadať ukončiť Pn

ddaassuullaa
29. apr 2022

Nema ti poradit, odporucit PN lekar? Osobne som doverovala svojej gynekologicke, taketo veci riesit s laikmi mi ani nenapadlo.

sisa_s
29. apr 2022

@atomiclena o PN rozhoduje lekar na zaklade zdr.stavu, nie kedy to pacientovi vyhovuje

paciko9
29. apr 2022

@atomiclena no ja by som ostala predpokladam ze pn vystavil gynekolog. Ja som poziadala o pn akurat zacala korona a doktor stym nemal ziadny problem.

rucka77
29. apr 2022

keď ti je takto, tak by som na tvojom mieste zotrvala na PN, pokiaľ to bude možné. veď ono sa ti polepší, len ťažko povedať kedy. načo to budeš siliť, že by si sa hrnula do práce.