Mám skúsiť lekára požiadať o PN?
Ahojte, chcem sa s vami poradit. Skusali by ste lekara poziadat o PN v takomto pripade?
Konci sa mi rodicovska, som opat tehotna. Muz pracuje z domu. Nie sme ockovani, ja sa prirodzene ani nedam, muz uvidime, nikam nechodime, male potraviny a domov....
Kazdopadne vychadza mi to tak, ze sa mam vratit do prace na 5 mesiacov a opat nastupit na matersku. Zial, moja praca je v zdravotnictve, v 1.linii, denne stretnem desiatky ludi. Bojim sa, ze ked ked pride tato dalsia vlna, mala by som nastupit do toho "najlepsieho". Chcela by som lekara s malou dusou poziadat o PN do porodu, kedze aktualne mi je aj tak extremne zle.... skusili by ste to, alebo by ste radsej dali vypoved? Dakujem za nazory
@lilinka88 kazdemu kto si povie nie,ale kto ma dovod tak ano. Aj ja som lekar a viem ako to chodi 😁
Pýtaj od obvodnej neverím, že Tí ju nevystavi.Som prekvapená z odpovedí gynekológa a pritom si mala zdr.problemy.Vypoved by som nedávala za 3 r budeš rada, že nemáš problém s prácou.
Vyhovoriť sa môžeš na migrény, zvracanie, bolesti chrbtice...s tým sa dá marodovat dlho.
@luccija presne tak. Dolezita je spravna diagnóza
@lilinka88 mne dal obvodný problémy s chrbticou napr ,bola som on od 2-4m pri ňom, gyn má odmietol lebo že má problémy z poisťovne,všeobecný nemal problem,dôvod on bol že som otehotnela po iui a mala som zle výsledky,centrum asis mi odporúčala kvôli zlým výsledkom krvi pn lenže boli ďaleko nemohla som tam potom už dochádzať tak akože to prevezme.gyn,on mal na veci iný pohľad že potraty sú normálne , plus mala som nevoľnosti a hrozné slabosti do odpadnutia-do práce som cestovala sama autom 40km bolo to aj nebezpečné keď som 10x musela odstaviť vracať ale predychavat odpadavanie
@lilinka88 nemozu...nik ti nedokaze ze ta chrbat ozaj nebolí 🙂 ani ziadnym inym vysetrenim sa to neda vyvratit
Vypoved urcite nedavaj, ci budes chciet chodit na vyberove konania, ked budes potrebovat nastupit do prace?
A preco by ti lekar nemal dat PN?
@madeline1 prosim, precitaj si diskusiu, bola som tam uz vcera

@miskamicha no jedno mu to nemôže byť, keďže je za každú vystavenú PN zodpovedný a musí si ju vedieť obhájiť. Nehovorím, že ju tu nemal vystaviť v tomto prípade, iba to,že nemôže vystaviť PN každému,kto si povie