icon

Maródka počas tehotenstva

zeny71
28. sep 2016

Baby, ked mi je v praci stale spatne teda pracujem vo fajciarskom prostredi ( pohostinstvo) a chcela by som ostat na PNke lebo bojim sa o vyvin plodu a samozrejme aj preto ze mi tu je zle tak potrebujem aj tehotensku knizku? este nemam som v 7tt a ku gynekologicke mam ist az 18.10. ze vtedy mi spise aj knizku,no neviem ci ma necha na PNke uz teraz keby chcem ked este nemam knizku...prosim o radu ☹ ďakujem

Strana
z2
momoqui
28. sep 2016

@zeny71 na Pn ist mozes. Musi ta vypisat obvodny lekar, ten potrebuje spravu od gynekologa. Knizku k tomu nepotrebujes. Povedz gynekologovi co je vo veci aj to ze chces ist na PN a teda ze potrebujes od neho papier ktory potom odnes obvodnemu ktory ti vypise Pn

zeny71
autor
28. sep 2016

dakujem za odpoved 🙂 no musim s tym nieco urobit,

momoqui
28. sep 2016

@zeny71 drzim palce ale ja v tom nevidim ziaden problem. Vysvetli gynekologovi situaciu a trvaj na Pn.

lucka8787
28. sep 2016

Ja mam pocit ze v dnesnej dobe na tehotne neberu skoro ziadny ohlad...ci uz zamestnavatel alebo kolegovia...ja pracujem v nemocnici, robim dvanastky denne nocne. Ak by som zostala tehotna mozem zostat robit denne osmicky.lenze na ukor kolegov.a to sa napocuvam, ze ako maju smeny kvoli mne a bla bla bla...a dalsia vec - jedna sa o infekcne prostredie. A kedze si nebudem moct dovolit ist hned na pn tak mi nic ine nezostane len vydrzat pokial budem vladat ☹

lucka8787
28. sep 2016

Autorke drzim palce, nech sa so zamestnavatelom dohodne a nech to dopadne k jej spokojnosti.v zafajcenom prostredi by som ani ja nezostala..

zeny71
autor
29. sep 2016

@lucka8787 dakujem Ti 🙂

mata1001
29. sep 2016

@zeny71 ja som bola na pn od 8tt.knizku som dostala az v 12tt.vypisal ma gynekolog.pracovala som v tlaciarni kde bol smrad od farieb...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zeny71
autor
29. sep 2016

ach jo :(

nivea777
29. sep 2016

@zeny71 co sa deje?

Strana
z2