Máte skúsenosť s nepriberaním v tehotenstve?
Dievčata prosím vás, ma niektorá skúsenosť s nepriberanim v tehotenstve?
Nemám 50 kg nepatrím medzi štíhle ženy no som v 8 mes. A mam o 2 kg menej ako keď som otehotnela. Nikdy som diéty nedrzala, proste mi len bolo do 7 mes. Veľmi zle vracala som stále. Lekár vraví ze si to nemám všímať no bojím sa o malého ci bude ôk.
Ďakujem za každú radu
žiaden stres, lekár by to predsa riešil, ak by bolo treba. Ja som bola na tom rovnako, rodila som s rovnakou hmotnosťou ako pred otehotnením, pretože som vracala ešte aj na pôrodnej sále. Malý mal 3,5 kg ...
osobnú nemám ,ale známa pribrala za celé tehu 1 kg...bola silnej postavy...bábo OK
neboj sa...☺️ keď mamina čakala mňa, tak v 9 meaiaci bola o 4kg ľahšia ako pred otehotnením. Dodnes sa smeje, že som bola taká malá pásomnica. Narodila som sa s váhou 4200g 🙈
no moja sestra uz pribrala 1kg 😀 no zajtra zacina 37tt. kazdy tt jej meraju brucho a teraz ho mala o 4cm vacsie., drobec rastie velmi rychlo a uz pred tyzdnom mu hadali nieco nad 3kg. je kludne mozne, ze bude mat cez 4kg ked sa narodi ( o 2,5t ma naplanovanu sekciu )
@katarina1810 tiež som tak bola pri druhom tehu...do 33tt som bola - 3kg a po porode -10kg. Byvalo mi zle a po 14:00 hodine som nedokazala nic poriadne zjest. Porodila som sice predcasne ale urcite nie z tohto dôvodu.

@katarina1810 moja sestra ma rovnaku hmotnost ako na zaciatku tehu. a maly je zatial OK, uz je v 36tt.
co sa tyka vitaminov, minerala pod. pokial ams v tele zasoby, pripadne ak mas dostatok v strave, tak nie je problem. hmotnost tvori prevazne tuk, tda s vynimkou tehu. ano tam bezne vaha stupa, ale tym ze ti bolo zle, tak tukove zasoby telo vyuzilo na nacerpanie rychlej energie pre teba a pre dieta a to, co si stratila na tukoch, nabralo zas dieta. teda priblizne.