icon

Máte skúsenosť s nepriberaním v tehotenstve?

katarina1810
28. jan 2020

Dievčata prosím vás, ma niektorá skúsenosť s nepriberanim v tehotenstve?
Nemám 50 kg nepatrím medzi štíhle ženy no som v 8 mes. A mam o 2 kg menej ako keď som otehotnela. Nikdy som diéty nedrzala, proste mi len bolo do 7 mes. Veľmi zle vracala som stále. Lekár vraví ze si to nemám všímať no bojím sa o malého ci bude ôk.
Ďakujem za každú radu

majamat
28. jan 2020

@katarina1810 moja sestra ma rovnaku hmotnost ako na zaciatku tehu. a maly je zatial OK, uz je v 36tt.
co sa tyka vitaminov, minerala pod. pokial ams v tele zasoby, pripadne ak mas dostatok v strave, tak nie je problem. hmotnost tvori prevazne tuk, tda s vynimkou tehu. ano tam bezne vaha stupa, ale tym ze ti bolo zle, tak tukove zasoby telo vyuzilo na nacerpanie rychlej energie pre teba a pre dieta a to, co si stratila na tukoch, nabralo zas dieta. teda priblizne.

jajo1
28. jan 2020

žiaden stres, lekár by to predsa riešil, ak by bolo treba. Ja som bola na tom rovnako, rodila som s rovnakou hmotnosťou ako pred otehotnením, pretože som vracala ešte aj na pôrodnej sále. Malý mal 3,5 kg ...

deti95060810
28. jan 2020

osobnú nemám ,ale známa pribrala za celé tehu 1 kg...bola silnej postavy...bábo OK

haaadanka
28. jan 2020

neboj sa...☺️ keď mamina čakala mňa, tak v 9 meaiaci bola o 4kg ľahšia ako pred otehotnením. Dodnes sa smeje, že som bola taká malá pásomnica. Narodila som sa s váhou 4200g 🙈

majamat
29. jan 2020

no moja sestra uz pribrala 1kg 😀 no zajtra zacina 37tt. kazdy tt jej meraju brucho a teraz ho mala o 4cm vacsie., drobec rastie velmi rychlo a uz pred tyzdnom mu hadali nieco nad 3kg. je kludne mozne, ze bude mat cez 4kg ked sa narodi ( o 2,5t ma naplanovanu sekciu )

daakotaa
29. jan 2020

@katarina1810 tiež som tak bola pri druhom tehu...do 33tt som bola - 3kg a po porode -10kg. Byvalo mi zle a po 14:00 hodine som nedokazala nic poriadne zjest. Porodila som sice predcasne ale urcite nie z tohto dôvodu.