icon

Máte skúsenosť s užívaním lieku Vasocardin v tehotenstve?

janusshka
30. apr 2014

Som v 13 tt a lekár mi predpísal tento liek na podnet gynekológa kvôli rýchlemu tepu, aby sa predišlo všetkým komplikáciám, ktoré v dôsledku toho môžu nastať. Mňa však trápi - zaujíma dopad tohto lieku na miminko. ďakujem za každú odpoveď 🙂

Strana
z2
katkaajurko
1. júl 2016

@any241 a aku davku?

any241
1. júl 2016

no to si uz nepamatam ale silnu ....neviem ci 2x denne 100 alebo 50

andrea841
7. júl 2017

@janusshka ahoj brala si nakoniec vasocardin v tehotenstve? A ako bolo všetko v poriadku?Mam vysoký tep mam ho tiež brat ale bojím sa aby neuškodil babatku

janusshka
autor
7. júl 2017

@andrea841 ahoj áno brala som ho celé tehotenstvo, s tlakom som počas tehu mala problemy, ale liek nemal žiadne vedľajšie účinky...rodila som nakoniec ale plánovanou sekciou kvôli tlaku trošičku skôr. Malý je úplne v poriadku 🙂

andrea841
8. júl 2017

@janusshka Tak to som rada ze je všetko v poriadku. Ja mam tlak dobrý len tep vysoký? A brala si ho pravidelne? Lebo mne Dr. vravel ze len keď vyskočí nad 100.

janusshka
autor
8. júl 2017

@andrea841 ja som mala tep stále nad 100 takže brala som ho stále ale ani neviem či nejak zaberal po tehu som ho zmenila

andrea841
8. júl 2017

@janusshka berieš aj teraz niečo?

janusshka
autor
17. júl 2017

@andrea841 brala som uz vsemozne liekz, nic mi nepomohlo tak som sa rozhodla nebrat nic

katkaluky89
25. feb 2023

@janusshka ahojcek som v 5tt ale beriem ho už dva roky 25mg ráno a 25mg večer.. kardiológ mi povedal že táto dávka je zanedbateľná. 🙂

Strana
z2