icon

Máte skúsenosti s krvácaním pri nevyvíjajúcom sa tehotenstve?

beckkiek
Dnes o 09:55

Ahojte, pred 2 dnami mi po tyzdni cakania bohuzial museli oznamit ze tehotenstvo sa nevyvija. Mala by som byt uz v 8 tyzdni
Gestacny vak je prazdny,neobjavil sa ani zltkovy vak a embryo samozrejme taktiez nie,HCG pomalicky klesa
Zijem v zahranici a tu lekari volia vyckavaci postup pokial je zena stabilna a nie su tazkosti.
Povedal lekar ze pocas tyzdna sa to moze rozbehnut a ak nie v piatok tomu dopomozeme tabletkami ked pridem znovu na kontrolu.

Moja otazka znie aky priebeh krvacania ste mali pri takomto pripade ak ste si tym presli?

Uz som raz prekonala MA ale teda vtedy tam bol plod ktory sa nevyvijal od 8 tyzdna a prisli na to az v 12 tyzdni na kontrole takze krvacanie bolo fakt neskutocne v den ked som mala ist na zakrok sa to rano spustilo same,leteli sme do nemocnice ale nakoniec som nemusela na kyret lebo som sa vycistila sama.

Zaujima ma skor ci mate skusenost ake krvacanie ocakavat pri takejto diagnostike ked je v maternici iba prazdny vak

anonym_13153c
Dnes o 10:43

@beckkiek ahoj ja som si tym presla pred 4rokmi taktiez nič len vak bola som vtedy 9tt začala som špiniť par dni a potom som začala krvacat ako na MS trvalo to asi 8dni vyčistila som sa sama a hned som aj otehotnela.