icon

Máte skúsenosti s lidokaínom?

majus136
7. sep 2015

Pitam sa preto. Lebo mi vytrhli zub. prešli 4 dni a stále bolí. Tak mi V lekarni odporučili kamistat masticku. Vravela som že som tehotná A potrebujem niečo čo mi zmierni bolesť. Ale na pribalovom letáku ho tehotným Ženam neodporúčajú nakoľko nebol.liek testovaný na tehotných. Prosím vás užívali ste to niektorá?

zita19
7. sep 2015

@majus136 ked ta to tak dlho boli treba ist naspat k zubarovi, moze tam byt zapal, lebo inac by to uz davno nebolelo

majus136
autor
7. sep 2015

Povedal pokiaľ nemam horucky A opuch nemusím chodiť trhal mi stoličku. A mala veľký koreň povedal len toľko ze sa to dlho hojí ale ze na antibiotiká to nieje. Mam vydržať.

zita19
7. sep 2015

@majus136 tak uz ti mohol jednym vrzom poradit co od bolesti

mamadoma
7. sep 2015

skus paralen od bolesti. Len pozor na davkovanie. Ale tiez zalezi od toho ako velmi ta to boli, ked stale viac, treba ist k dr, podla mna.A tiez skus nieco z lekarne na vyplachy ustnej dutiny, aby sa to rychlejsie hojilo, drzim palce

majus136
autor
7. sep 2015

Ďakujem za rady
Ženy mne ani paralen nezaberá nieje to bolesť ze by som steny skrabala je tod 1 po 10 asi 5 keby. To ešte raz tak bolelo tak.skriabem steny
Odporučil mi.pán chirurg jeden. Paralen za den. Obklady studené A vypracovať repikom. Všetko S toho mi zaberie max tak na hodinku dve keď sa mi uľaví A znova som S toho už unavená

majus136
autor
7. sep 2015

Skúsila som teraz Mundisan prešla pol hodina zatiaľ bez bolesti. 🙂