icon

Máte skúsenosti s výplachmi pošvy Rosalginom?

denisocka
20. apr 2010

máte skusenosti s vyplachmi pošvy Rosalginom - hlavne v tehotenstve ? mne ho teraz kazala kupiť lekarka a po 3 dnoch používania som už včera v noci škriabala steny od bolesti-teda od toho,ako ma pošva začala po vyplachu neskutočne paliť akoby som si ju potrela čili papričkou . už si to viac nedam, nemam z toho dobry pocit,kiežby som dala na vnutorny pocit už v lekarni,ked som videla tu sumu za 10 sačky a aplikator 😠

Máte skúsenosti s výplachmi pošvy Rosalginom?
katusik153
14. jún 2012

Dobry vecer mam taky problem,som v 35 tt a mam zltobiely zapachajuci vytok poradite mi co mam robit?

svoba
14. jún 2012

Používám pravidelně. A jsem moc spokojená 🙂

iveta107
8. júl 2012

@svoba může se bez obav používat po celé těhotenství?

germaine
8. júl 2012

Mám doma celé nerozbalené balení včetně irigátoru, kdyby měla některá zájem...napsala mi ho DR a já nakonec ani nevybalila.

tinki
9. júl 2012

@iveta107 áno, mne ho odporučili dokonca aj týždeň pred termínom, keď som bola na 1cm otvorená. Takže môžeš v pohode, celé tehotenstvo

svoba
9. júl 2012

@iveta107 já používám. tak snad ano 🙂

werunqa
28. aug 2012

@denisocka
ja pouzivala Rosalgin mimo tehu a moc mi pomohl...V tehu s nim zkusenosti nemam..

fialkaa
28. aug 2012

pouzivala som po porode a super mi pomohol. moze sa aj v tehotenstve. odporucam.

stela91
14. dec 2012

ahojte babulky...nasla som tu temu o Rosalgine...a tak sa chcem opytat, ako ten rosalgin mam pripravit...??mam prevarenu vodu v kanvici nechat odstat a tak zmiesat z praskom...a potom do toho aplikatora naliat...akoze tej aplikacie sa obavam...nemam rada take veci---no sak asi ani jedna z nas 😒 moj problem je v tom ze v oktobri sme boli na dovolenke, som sa pozabudla posledny den v mokrych plavkach a pliaga je na svete...medzitym som si myslela ze som tehotna nic som radsej neuzivala..potom mi dr. predpisal Klion D100 ale akosi nezabral...a dnes sme mali s manzelom rano sexik a nejak ma to zase stipe..pri moceni som sa isla osalit...ako to palilo...tak som si dnes kupila ten Rosalgin a teraz rozmyslam ako to pouzit...aby som nieco nepokaslala...musim si to asi dat do vnutra co???prosiiiiiiiiiiiiiiiim poradte miiii....dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem

lv
14. dec 2012

@stela91 celé roky jsem s bývalým partnerem trpěla na mykozy, takze štípání, pálení, po sexu hrozné...pak klid, ale jak jsem otěhotněla /už s jiným parnerem, manželem/ doporučila mi gynekoložka pro správné ph v pochvě užívat Rosalgin preventivně 3x týdně...dělala jsem to tak 1x týdně, no aplikace sranda, jo jak píšeš, dovnitř, tak 3cm, a špíchnout..problémy jsem neměla žádné...a u druhého těhotenství jsem měla jiného gynekologa, nic o tom neříkal a problémy žádné též..ale zkus to, neuškodí to, a možná to od pálení pomůže..

stela91
14. dec 2012

@lv vkuse nejake stipanie po styku ..uz ani sa clovek netesi na to :(..ako mam potom otehotniet...uz ma to nebavi a je mi do placu...uz som nasla aj navod k tomu irigatoru, a asi je tam velmi podstatne mat stlacene pri vyberani z posvy, aby sa nedostal vzduch ??no myslis si, ze to bolo partnerom??manzel je uz tiez zufaly...si mysli ze som alergicka na jeho spermie..ked zena dospeje zrazu zisti kolko je okolo toho kym bude mat babo...

lv
14. dec 2012

@stela91 ta alergie na sperma, jistě to může být...prostě ti to nedělá dobře v pochvě...nic příjemného, zkus to vypláchnout tím Rosalginem, tím nic nezkazíš, .s tím vzduchem to nepovažuju za komplikaci, maximalně to udělá nepěkný zvuk, ten vzduch vevnitř není nijak nebezpečný...

stela91
14. dec 2012

@lv oki, tak ja to skusim pred spanim..a ten roztok po aplikovani vytecie von??a je potrebne to oplachnut cistou vodou?inak myslim si ze na spermie nie som alergicka...dnes rano to bolo bez nich a aj tak to stipalo...este nechcem nechraneny ked to tam dole nie je ok...dakujem ti velmi pekne za rady...

lv
14. dec 2012

@stela91 jo vyteče to ven...před těhotenstvím a dětmi byl sex tak jedoduchý...počítej s tím, že to nebude procházka růžovou zahradou...
tím myslím, různé výtoky, nebo bolesti, nebo problémy...

stela91
14. dec 2012

@lv niekedy si myslim, ze vsetko zle pritahujem...isla som k dr. ze neviem ci nie som tehotna, a on ze nie su to cysty...proste nikdy to nie je pozitivna sprava...kolegyna mi oznamila, ze je tehotna s chlapom ktory je zenaty...je od nej starsi o desat rokov a ona je taka mladulinka zaba...velmi ma to hneva 😒 ..ze na prvykrat a bez problemov..a ja s manzelom pripraveni na to a nic...clovek mieni pan Boh meni...budem trpezliva a preliecim a pripravim sa na to najlepsie ako viem...hej ruzovu zahradu necakam ale tiez to nemusi byt taka strnista cesta ... ☹

janette111
2. jan 2013

dnes som si kupila rosalgin easy ale neviem ako sa to otvara ak by tu niekto bol taky fajn bola by som rada

petka74
23. jan 2013

Dobrý deň,chcem sa opýtať akou vodou sa rozraba ten prasok kedže ho idem poprvykrat vyskúšať. 😖 Ďakujem

stellqa11
4. feb 2013

Ahojte ... chcela by som sa opytat .. ak ste pouzili iba Rosalgin na vonkajsie oplachnutie ci si musim oplachnut aj cistou vodou potom alebo nechat tak a utriet ?? Dakujem 🙂

kacena93
26. apr 2013

ahoj baby....citala som vase komentare k rosalginu.Ja som si ho dneska kupila tiez.Casto mavam mykozu.Teraz mam vytok taky ako hlienovity a zapachajuci strasne ma to obmedzuje v sexualnom zivote aj v normalnom.Zle sa citim a jedno zdruhym.Tak som sa dneska uz nastvala a peniaze nepeniaze kupila som si ho a skusila ho uvidim ako to dopadne a ci pomoze snad hej lebo som uz zufala a neviem co mam robit tak drzte palce dam vediet ako som dopadla 🙂 🙂 🙂

sylviak
3. máj 2013

ahojte. Mne to kázal doktor kúpiť na konci tehotenstva. Nemala som žiadne problémy. Tak nakoniec som to nepoužila. Kúpila som 10 sáčky aj irigátor za 13,62 e. Predám za polovičnú cenu. 7,- e aj s poštovným Použiteľné do 06/2014. Som tu v modrom koniku na bazáre v kolónke pre tehotné - po pôrode. 🙂

janette151
3. jún 2013

Dobrý deň žienky. Viete mi poradiť ako mám použiť rosalgin easy ? je to taka ružová flšťička. A mám taký dojem že je v tom dnu aj aplikátor. Prosíím 🙂

barborka2014
14. apr 2014

Mate skusenosti roztokom rosalginom v tehotenstve? dnes som si ho kupila a neviem.....

nikol23
14. apr 2014

ja mam zase s rosalginom len dobre skusenosti 😅 mne vzdy pomohol uz po prvej aplikacii a nic ma nestipalo 🙂 odporucil mi ho aj moj doktor ked som mala problemy so zapalmi

mirkakr123
14. apr 2014

Ja som používala rosalgin po pôrode nakoľko pri cievkovaní počas pôrodu mi zaviedli infekciu (dieťa sa pýtalo na svet rovno v tom čase keď ma začali pripravovať na cisársky pôrod), ale veľmi mi to pomohlo.... možnože máš na nejakú zložku alergiu

mimko25
1. aug 2015

neviete mi poradiť môže sa ten rosalgin použiť viac ako dva krát denne?

zajdiiik
5. feb 2016

Ahojte, chcem sa opýtať, po akej dlhej dobe od aplikácie rosalgin Easy možem mat s partnerom sex? Dikeees

katulina33
26. feb 2016

Ja mavala ties vytoky..skore stale...brala som wobenzyn asi pol roka a musim povedat ze mi to pomohlo...ale teraz som tehotna a zas sa mi to vratilo palenie.svrbenie .vytoky gynekolog my dal cipky viac druhov a nic nezabralo..😠 nakoniec som musela ist na vyplachy ku gynekologovi bolo to neprijemne ...ale zabralo ..na par dni.. Gynekolog mi povedal ze mam nosit cisto bavlnene nohavicky prat si ich v rukach bez avivaze a vyzehlit a nepouzivat silne pracie prasky..mne vadil ariel aj persil..teraz pouzivam lanzu ,nenosim ziadne obtiahnute leginy ci nohavice,obmedzujem sladkosti,bielu muku,chili a vyplachy si robim kazdy druhy den 5L vody teplej a 2lyz.octu .uvidim ako mi to pomoze...zatial to vyzera na dobrej ceste..😉

mary333
6. júl 2016

chcem sa opýtať či mám použiť na jeden výplach celú tubu roztoku rosalgin.. ďakujem

kikus48
6. júl 2016

@mary333 ja som si kupila ten predpripraveny a na jeden vyplach som dala celu tubu.

noemi147
23. nov 2016

@denisocka vyskusajte Ginexid