icon

Mdloby a únava z hladu počas tehotenstva?

10. feb 2024

Čaute, davam si pozor veľký na hlad a smad v tehu, vždy som najedená, napitá, ale posledné 3 dni som mala žaludočné ťažkosti a moc som toho nevedela zjesť. Začala som ale mať mdloby, stav, že na mňa prišiel skľúčujúci hlad a už nestačilo zjesť čokoľvek, ono to potom proste pretrvá. Dám si aj hroznový cukor, vypijem kúsok kofoly/koly, len nech rýchlo doplním cukor, ale neprejde to hneď. Potom keď sa aj hneď najem, tak ma chytí strašna únava, energia na bode mrazu a som len ospalá, unavená a slabá. Je to normálne v tehotenstve z hladu také stavy? Alebo može isť o priznak tehotenskej cukrovky? Včera som začala presne 7.mesiac

kacena4
10. feb 2024

je to normalne aj mimo tehu, ma sa jest pravidelne ak sa neje nepomoze ti doplnit energiu treba sa najest a kedze po jedle sa trávy clovek moze byt unaveny, lebo vydaj energie ide do travenia

patkanik
10. feb 2024

pomoze jest pravidelne. ja som jedla kazde 2h. Tiez som doslova aj na vylete utekala ako prva k stankom s jedlom😄ked to na mna prislo. Vsade som si bravala jedlo zbalene.Ale ak si si neni ista svojim zdravotnym stavom, konzultuj radsej s lekarom na poradni.

stanulienkat
10. feb 2024

S tym cukrom to robis dobre. Ked si mala zaludocbe problemy, preco pijes kofolu a colu? Potravinarsky odpad?

ivangeline
11. feb 2024

...nie z nizkeho tlaku?