Mdloby a únava z hladu počas tehotenstva?
Čaute, davam si pozor veľký na hlad a smad v tehu, vždy som najedená, napitá, ale posledné 3 dni som mala žaludočné ťažkosti a moc som toho nevedela zjesť. Začala som ale mať mdloby, stav, že na mňa prišiel skľúčujúci hlad a už nestačilo zjesť čokoľvek, ono to potom proste pretrvá. Dám si aj hroznový cukor, vypijem kúsok kofoly/koly, len nech rýchlo doplním cukor, ale neprejde to hneď. Potom keď sa aj hneď najem, tak ma chytí strašna únava, energia na bode mrazu a som len ospalá, unavená a slabá. Je to normálne v tehotenstve z hladu také stavy? Alebo može isť o priznak tehotenskej cukrovky? Včera som začala presne 7.mesiac
pomoze jest pravidelne. ja som jedla kazde 2h. Tiez som doslova aj na vylete utekala ako prva k stankom s jedlom😄ked to na mna prislo. Vsade som si bravala jedlo zbalene.Ale ak si si neni ista svojim zdravotnym stavom, konzultuj radsej s lekarom na poradni.
S tym cukrom to robis dobre. Ked si mala zaludocbe problemy, preco pijes kofolu a colu? Potravinarsky odpad?
...nie z nizkeho tlaku?

je to normalne aj mimo tehu, ma sa jest pravidelne ak sa neje nepomoze ti doplnit energiu treba sa najest a kedze po jedle sa trávy clovek moze byt unaveny, lebo vydaj energie ide do travenia