icon

Menší plod než podľa menštruačného cyklu: Čo robiť?

tehu2
9. feb 2024

Ahojte idem sa vás spýtať, včera som bola na prvej kontrole podľa poslednej MS by som mala byt 7+1 no podľa Sona to vyzerá len na 6+1 a nieje tam ani akcia srdiečka. Doktorka mi brala hcg a idem ešte aj v pondelok ci rastu hodnoty.
Ms nemavam pravidelnú tak mohla byt ovu posunutá len som sa chcela spýtať či ste sa niektorá s tým nestretla poprípade co si o tom myslíte😊
Doktorka ma už chystala že sa ma pripraviť že pôjde na čistenie že nebudú hodnoty dobre tak ma vystrašil
Ale mam 2 zdravé deti bez problemov tehu akurat eden spont potrat bol medzi deťmi
Ďakujem za odpoveď 🙂

deti95060810
9. feb 2024

menší o týždeň? to nie je až taký problém... len aby to srdiečko nabehlo.

sofia1979
9. feb 2024

@tehu2 ešte to všetko môže byť ôk

tehotna40
9. feb 2024

Rozdiel 14 dní je stále v norme ,ak nemáš presne odsledovanu ovulaciu. Dcérku som mala o dva týždne pozadu oproti ms, posúvali mi aj termín pôrodu, narodila sa presne na termín (ten posunutý o 2 týždne). Teraz je malý posunutý o týždeň, tiež mi posuvala uz aj termín. Proste posunutá ovulácia, nemala som pravidelný menzes. Držím palce 🙂

rurutiax
9. feb 2024

1 týždeň je nič. Mohla by posunutá ovulácia. Každé bábätko rastie svojim tempom. Patologická odchýlka je 2-3 týždne. Teraz nie je dôležitá veľkosť, ale akcia srdca či nabehne.

domi2425
10. feb 2024

@tehu2 mne srdiecko nabehlo 8tt a na morfo sone mi posunuli termin porodu lebo podla poslednej MS tam mam tiez posun o tyzden

tehu2
autor
10. feb 2024

Ďakujem dievčatá ja si tiež myslím ze to bude ôk len ma doktorka veľmi vystresovala, často ma bolieva podbrušku ale tká to je normálne len som mala už 3x asi taky ruzovkasty hlien. Doktorka vraví ze to nieje dobre ale kamarátke zase povedala jej doktorka ze to nevadi ze môžu pri uhniezdovani popraskat cievky a podobne.

domi2425
10. feb 2024

@tehu2 ja som sice toto nemala ale doktorka mi povedala ze keby nahodou mam tak sa vobec nemusim bat lebo ze to je normalne.. drzim palce🙂

tehu2
autor
10. feb 2024

@domi2425 toto mi aj kamarátka povedala a ona ma hneď strasila že to nieje dobre
Keď to každý doktor povie inak