Menštruačné bolesti v 38. týždni tehotenstva
Zdravím, od včera večera mám akoby jemne menštruačné bolesti , toto je druhý pôrod no pri prvej mi vyvolávali takže naozaj netuším ako a čo keď to má prísť samo.
Menštruačna bolesť.je slabšia ale cítim aj v krížoch a tiež má aj prehnalo v noci, bolesti začali okolo 21:00 do teraz rána 5:42 akože je to jemne ale cítiť to ako to príde hneď aj odíde príde zas odíde potom to cítim akoby stále a potom zas kus povolí , aj som ledva spala mala som aj tvrdnutie brucha a malý bol v noci extrémne aktívny a vždy keď sa proste akoby napol mi stvrdlo brucho a napnutie v podbrušku som cítila už dosť veľmi. Myslíte že sú to posličkovia ?
Uz sa to blizi, uz to zacina. Drzim palce.
To vyzerá tak, že už sa to blíži 🙂 U mňa to malo podobný nábeh, tiež to tak pozvoľna prichádzalo.
pôrodné bolesti. Nachystaj tašku do pôrodnice.
mne takto začínal pôrod.
mne takto začínal pôrod.
@arieska to naozaj ? Lebo nejak menštruačné bolesti kus pominuly , trošku cítiť viac cítim teraz kríže a spodok brucha
Choď sa dať skontrolovať. Vyzerá to ako začiatok pôrodu.
Daj si horúcu sprchu. Koľko znesieš a kľudne aj dlhšie, aspoň. 15min. Ak sa rozbehnú bolesti, je to začínajúci pôrod. Ak nie, tak posličkovia
Teplu sprchu a uvidis.
Teplu sprchu a uvidis.
@kiki68 bola som , mám z nej dosť silné bolesti krížov a taký divný pocit v podbrušku
@kiki68 bola som , mám z nej dosť silné bolesti krížov a taký divný pocit v podbrušku
@anonym_autor potom smer porodnica. Lebo nie kazdawzena ma kontrakcie a priebeh ako z ucebnice. Niektore kamosky mali tie bezne kontrakcie iba 10 min. Cize ked to nepreslo, ale naopak silnie chod. Ja som mala prvy porod 4 hod od sprchy. Sprcha to presne tak rozbehla
@anonym_autor potom smer porodnica. Lebo nie kazdawzena ma kontrakcie a priebeh ako z ucebnice. Niektore kamosky mali tie bezne kontrakcie iba 10 min. Cize ked to nepreslo, ale naopak silnie chod. Ja som mala prvy porod 4 hod od sprchy. Sprcha to presne tak rozbehla
@kiki68 rozmýšľam že zájdem , síce tu v našej nemocnici má hneď odbiju ale skúsim , lebo vravím kríže cítim také ako ťahanie bolesť , trošku začalo pichať v podbrušku a už niekoľko krát za deň ma na veľkú potrebu berie
@kiki68 rozmýšľam že zájdem , síce tu v našej nemocnici má hneď odbiju ale skúsim , lebo vravím kríže cítim také ako ťahanie bolesť , trošku začalo pichať v podbrušku a už niekoľko krát za deň ma na veľkú potrebu berie
@anonym_autor ako vyhodit Ta nemozu 😀 Ja som isla s tym, ze natocia CTG a poslu domov. Do 3 hodin som mala odrodene 😂
@anonym_autor ako vyhodit Ta nemozu 😀 Ja som isla s tym, ze natocia CTG a poslu domov. Do 3 hodin som mala odrodene 😂
@kiki68 kríže ma teda bolia , tvrdne mi brucho zatiaľ som si nejak namerala toto 21:02–21:03
• 21:16–21:18
• 21:26–21:27
• 21:34–21:35
Ale aj cítim tlaky v konečniku takže sa idem obliecť
@kiki68 kríže ma teda bolia , tvrdne mi brucho zatiaľ som si nejak namerala toto 21:02–21:03
@anonym_autor radsej chod, kamoska takto rodila medzi dverami, nestihli to uz bilde dalej v tej nemocke.Podöa mna to uz coskoro bude.
@anonym_autor ahoj tak ako to dopadlo? Boli to pôrodné bolesti?
Mimi je uz isto na svete 😊
Tiež si myslím 🙂
Mimi je uz isto na svete 😊
@maminkadeticiek kiež by 😕 z pohotovosti ma poslali domov , malý mal aj zvyšné ozvy , pritom vždy sa riešilo že je spavý teraz ozvy vyššie , bolesti som mala stále aj tam mi bruško tvrdlo tlaky na konečníku a zo spodu , ale poslali ma domov vraj keď budem mať až príliš veľké bolesti až vtedy mám prísť , dnes celý deň kríže bolia neskutočne aj tlak na konečníku je stále ledva od bolesti od krížov chodím sedím a aj ležím, gyn na pohotovosti ani nenapísal všetko čo som povedala že ma bolí do papierov napísal iba že som prišla s tvrdnutím brucha s nepravidelnými kontrakciami takže som zvedavá čo bude ďalej.
@anonym_autor ahoj tak ako to dopadlo? Boli to pôrodné bolesti?
@anonym_b12dd9 Podla nich nie , vraj mám prísť keď bolesti budú také že nebudem vedieť rozdychat , pritom brucho tvrdne stále kríže neskutočne bolia tlaky sú stále nechápem už celé , asi človek musí umierať aby si niečo všimli.
@anonym_b12dd9 Podla nich nie , vraj mám prísť keď bolesti budú také že nebudem vedieť rozdychat , pritom brucho tvrdne stále kríže neskutočne bolia tlaky sú stále nechápem už celé , asi človek musí umierať aby si niečo všimli.
@anonym_autor V ktorej nemocnici rodis?
@maminkadeticiek v Lučenci
@anonym_autor och to mi je veľmi ľúto, veď to žena nevie úplne sama odhadnúť kedy to príde
@maminkadeticiek kiež by 😕 z pohotovosti ma poslali domov , malý mal aj zvyšné ozvy , pritom vždy sa riešilo že je spavý teraz ozvy vyššie , bolesti som mala stále aj tam mi bruško tvrdlo tlaky na konečníku a zo spodu , ale poslali ma domov vraj keď budem mať až príliš veľké bolesti až vtedy mám prísť , dnes celý deň kríže bolia neskutočne aj tlak na konečníku je stále ledva od bolesti od krížov chodím sedím a aj ležím, gyn na pohotovosti ani nenapísal všetko čo som povedala že ma bolí do papierov napísal iba že som prišla s tvrdnutím brucha s nepravidelnými kontrakciami takže som zvedavá čo bude ďalej.
@anonym_autor Ked tak to porodis v klude doma. Ja by som sa uz vo fakt bolestiach nepohla, ja som nevedela prejst 4 metre za pomoci 2 ludi. Maju tam odvahu ako vidim. No co, max ist rodit do inej nemocky

@anonym_autor určite áno 🙂 ak to bude bolestivejšie daj si teplú, horúcu sprchu na kríže a podbruška, keď bolesť neprejde ide o pôrod 🙂