Menštruačné bolesti v treťom trimestri
Ahojte, som v 32 týždni a v noci som sa zobudila na bolesť ako keď som mala pred menštruáciou. Prešlo to asi po pol hodine a ešte chvíľu som mala tvrdé brucho a potom to prestalo a malý začal normálne kopat. Teraz som tie bolesti dostala zas, bolia ma celé kríže aj podbruško. Môžu to byť poslickovia? Malý sa normálne hýbe, len tie bolesti 😫 je mi trochu na zvracanie a mám pocit že zachvilu budem mať aj hnačku. Presne ako keby som to už mala dostať.( Ja som mávala veľmi bolestivú menštruáciu). Alebo sa mi proste len rozťahuje panva 😅.?
Ja neviem ja by som sa pre svoj pokoj v duši išla dať určite pozrieť na pohotovosť , ak sa ti čokoľvek nezdá .
Ano to su poslickovia, v 32tt magnezko na to, ja to mam od 30tt kazdy den, beriem 600mg magnezka denne
@nika11103 keď ja zatiaľ nemám zas také silné tie bolesti ,sú dosť slabé len ich proste vnímam. Ešte by som si zašla do sprchy či mi to neprejde. Lebo som bola u lekárky na začiatku apríla a ani kŕčok sa mi neskracuje všetko bolo v pohode.
No mňa začalo bolieť brucho v noci ako na hnačku, neskôr cez deň to prešlo do menštruačných bolesti a vecer bol syn na svete. Ale v termíne. Radšej choď do nemocnice ak sa ti to bude stupňovať, môže sa ti rozbiehať aj pôrod.
Môžu to byť poslickovia, daj si vyššiu dávku magnézia a oddychuj. Ak to neprejde, išla by som na gyn. príjem len pre istou aby sa ti nerozbiehal pôrod, 32tt je predsa ešte málo. Mne presne takto ako opisujes, začal pôrod...
Ja by som išla skontrolovať, od začiatku apríla sa nález mohol zmeniť.
@nikpa ja som si akurát dala magnoslov to je celkom dosť silné, či nie?
Ja som brala 6ks Magnerotu denne na odporúčanie gynekológa. Viem, že Magnosolv je silnejší ale kľude si môžeš dat aj 2 sáčky denne. Ved uvidíš ako sa budeš cítiť...
Pozri, pôrod a nález na krčku sa dokážu zmeniť veľmi veľmi rychlo. Nič nedáš za to, aby tá pozreli. Ja by som teda nečakala, či a keď sa bolesti zhoršia. Pokiaľ by sa pôrod rozbiehal, vedia to ešte liekmi zastaviť, spomaliť. 32tt je ešte malo, nech si pre istotu pod kontrolou
Keby to neprejde ani po magnosolv, taha to a pod, tak radsej smer nemocka. Ked to prejde a nebude sa stupnovat, tak nemusis nikam behat a dohodla by som si dalsi tyzden nejake CTG. Ja uz v tomto tehu tak nepanikarim, nakolko aj ked mam magnosolv, tak to zabera tak vselijako. Ale tiez to vsetko zatial drzi.
Mňa z magnosolu prehanalo tak sa nezlaknut. Predsa je to silná davka

Mne začali menštruácne bolesti poobedea v noci som už rodila... Menštruácia sa mi veľmi upravila po pôrode pred tým som mala takú že som jeden deň prelezala v bolestiach a grcala som ... Teraz ani necítim že mám iba silno krvacam to je všetko