Mesiac po operácii som tehotná. Uškodí to plodu?
Prosím o radu,mesiac po operácii my môj gynekológ povedal že som tehotná.Bola som v úplnej narkóze,a po operácii som užívala aj antibiotiká a injekcie.Môže to narušiť plod?
Operovana som bola 20.5 na ramená a tento pondelok som sa dozvedela ze som tehotná.Lekár my povedal že som asi v 5 *týždni,ale ja som v deň operácie mala kramy,síce len v ten deň lebo potom som už nemala,ale ja takéto kramy mávam občas také,že sú len jeden alebo dva dni a potom už nemám,tak som tomu nevenovala až takú pozornosť
Pokým som ich nedobrala a áno fraxiparin,a teraz má hrozné bolia prsniky mám ich dosť akoby naliate
A neurobí to niečo ,veď predsa tie látky sa z tela tak rýchlo nedostanú,mám len obavy,ale som veľmi vďačná ze to so mnou preberate,ste tu naozaj veľmi zlaté zienky.Veľmi pekne vám Ďakujem z celého srdca😘Trošku som sa ukludnila
a nepamatas kedy ste sexovali? od toho dna si pripocitaj 10 a vtedy sa este len uhniezduje oplodnene vajicko, to znamena dovtedy nie je s tvojim telom vobec spojene...

@mima45 a v kt.si tyzdni teraz, kedy bola posledna menstruacia a kedy operacia a aka?