icon

Mierna bolesť podbruška v 18. týždni tehotenstva

29. nov 2025

Ahoj , už tak cca 1 hodinku mám takú miernu bolesť pod bruškom , nieje pretrvávajúca len občas pri vstávanie a chodení tak mierne boli a sem tam taky jemný kŕč myslíte že je to ok ? Viem že som v mesiaci kde sa všetko zväčšuje a pripravuje ale som sa zľakla trochu mám doma aj magnézium od dr myslite že si ho môžem dať ak to bude pretrvávať ?

simca115
29. nov 2025

@anonym_autor išla by som len pre istotu na pohotovosť

kiki68
29. nov 2025

@anonym_autor Podla mna iba maternica rastie, toto som ja mala neustale, to magnezko si daj a keby sa to napriek magnezku nejak zintenzivnuje tak pohotovost. Nejak sa toho neboj, podla mna budes v pohode.

ariannazara
29. nov 2025
@simca115

@anonym_autor išla by som len pre istotu na pohotovosť

@simca115 a tymto? Cakam druhe dieta, a pichalo ma to tak pri kazdom oboch, roztahuje sa maternica vsetko tlaci tak jasne ze to nebude bez bolesti ja som v 20tt minule ma tak boleli slabiny a od spodu ze som ledva chodila potom som to spomenula doktorke na poradni a ona ze to ok. Ze je to normalne kym to niesu nejake neznesitelne bolesti tak by tam bol clovek kazdy den.

kiki68
29. nov 2025
@ariannazara

@simca115 a tymto? Cakam druhe dieta, a pichalo ma to tak pri kazdom oboch, roztahuje sa maternica vsetko tlaci tak jasne ze to nebude bez bolesti ja som v 20tt minule ma tak boleli slabiny a od spodu ze som ledva chodila potom som to spomenula doktorke na poradni a ona ze to ok. Ze je to normalne kym to niesu nejake neznesitelne bolesti tak by tam bol clovek kazdy den.

@ariannazara je fakt, ze tehu vie but dost bolestive a mne ked v 36tt robila usg, tak ja som videla vsetkych svatych ako pritlacila tu hlavicu na podbrusko.

dixitka
30. nov 2025

@anonym_autor magnézium si kľudne daj. A takéto bolesti sú normálne. Bude aj horšie ;)