Milovanie počas tehotenstva
Ahojte baby idem chcem sa opýtať ked ste boli tehotné milovali ste sa s partnerom? Ci mali ste strach ked ste mali problémy respektíve hematon v tehotenstve ale samozrejme zoadme krvácanie nič len lieky ste utrogestan brali vaginálne . Neviem ci som blázon alebo co aj sa hanbím zato ale posledne dni mam chute sa milovať ale mam strach strašný. Som 11 tt a sme dlho nemali sex od kedy e zistili ze čakáme bábätko
A pan doktor co na to? My sme spolu spavali normalne, uz az potom vo vyssom stadiu tehotenstva sme to obmedzili, ale myslim si ze to je pochopitelne 😅
Treba sa pýtať lekára, my nevieme aký máš nález.
Ahoj, mali sme sex až po prvom trimestri , vtedy sa väčšinou aj vysadza progesteron . Ja som nemala ale žiadne problémy, no keby som ty a mám hematóm , tak by som sa milovať určite nemilovala .
Ďakujem vám za odpovede
S hematomom a s utrogestanom by som bola velmi opatrna. Pri orgazme sa ti prekrvuje maternica, aj ma stahy, nemusi sa nic stat, ale je to riziko. Keby si nemala hematom a nebrala lieky na udrzanie, tak by to samozrejme nebol problem.
Tak hematom je no go, ale ked neni problem tak v pohode dalej mat sex
Ja som sa riadila odporucaniami lekarky, v prvom trimestri mi neodporucila, kedze som mala nejake problemy. Na tvojom mieste sa tiez radsej lekarky/lekara spytam.
Iba lekár ti vie povedať ako si na tom a čo môžeš a čo nie.. U každej ženy je to dosť individuálne preto my nevieme posúdiť ako si na tom a čo vlastne môžeš a čo nie 🙂

Google už nefunguje?
https://www.google.com/search?q=sex+v+tehotenst...