icon

Mimomaternicové tehotenstvo

chameleon87
24. mar 2014

ahojte ma niektora z vas skusenost s mimomaternicovym tehotenstvom?4 dni mi meskali K tak som sa tesila urobila som si 2 teho testy a jeden ukazal taku slabulinku ciarocku.lenze o 3 dni som zacala krvacat tak som si spravila dalsie dva testy a zase jeden ukazal slabu ciarocku.tak som isla ku svojmu gyn a ten mi urobil utz a povedal ze niesom tehotna.tak tomu nerozumiem ved dva teho testy by sa pomylili?

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
chameleon87
autor
24. mar 2014

fiha to potom ako pokracuje ked sa to zisti.pocula som ze sa musi potom cely vajickovod vybrat.no ja som bola piatok na odbere krvi a dnes po 10 si mam zavolat o vysledky.bojim sa co povedia

chameleon87
autor
24. mar 2014

@chameleon87 a ako ho telo vyluci ked neni v maternici

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
chameleon87
autor
24. mar 2014

no ja som prve tehotenstvo zazila toto plod vo mne odumrel nechcelo sa sa samo vylucit tak som musela ist na cistenie ale teraz mi doktor pozeral ultrazvukom a v maternici nic nevidel

chameleon87
autor
24. mar 2014

@chameleon87 a este povedal ze ak by to bolo mimomaternicove tehotenstvo tak moze nastat krvacanie do brusnej dutiny.a ako to u teba prebiehalo

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
chameleon87
autor
24. mar 2014

aha tak no uvidim co mi povedia nejdem sa stresovat.aj doktor povedal ze ak sa to potvrdi tak mi budu sledovat krv stale.no napisem co povedali

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
chameleon87
autor
24. mar 2014

ahoj no vysledky hcg boli negativne takze je vyriešene.no ale aj tak nechapem tie tehotenske testy preco mali tu slabu ciarocku.a dva dni mi je na vracacanie.tak som myslela ze som tehotna.ale vyriešilo sa to.nabuduce to snad vynde naozaj

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal