Missed abort v 6. týždni
Ahojte mamičky...chcem sa spýtať, som v 6tt tehotenstva, a moj doktor mi na kontrole povedal, že dietatku nebije srdiečko a keď do týždňa nebude mam si priniesť pyzamo a pojdem hneď na zákrok...veľmi som sa zlakla a ešte viac keď mi dal do rúk papiere na anestéziológiu a na interne na predoperacne vyšetrenie..moc som za zlakla a odišla som aj bez vysetreni...je to normálne poslať ma na kyretaz koncom 6tt? Ďakujem
@tinka526 až sa mi to zle číta ☹ držím palce, nech to nabudúce vyjde a budúci rok už budeš mamička 🙂
Ahojte babule...tak a mám dôvod byt tu opäť...už som v 10tt a drobcek má krásne 3cm a už mu aj srdiečko pekne bije...🙂 som taká šťastná...v utorok, mám ísť na ďalšie vyšetrenie tak držte palceky...:*:*
Babule ahojte...hadajte čo..🙂 Opäť sa nám to podarilo a keď som zbadala dve paličky na tom teste bola som taká šťastná ..teraz som v 10tt a všetko je ako má byť drobcek ma už 3cm...tak držte palceky..ďakujem za podpory od vás všetkých ste fakt moc zlaté..🙂
@tinka526 ahoj, prosím tvoje druhé tehotenstvo dopadlo úspešne?🙏🏼 tiež mám za sebou MA v 6tt. Nebilo ❤️.

@tinka526 to ma velmi mrzi :( hlavu hore, nabuduce sa to isto podari. Ja som si toto prezila v marci, ale s tym rozdielom, ze nam bilo srdiecko a potom prestalo :( Kyretazi som sa nevyhla babatko sa stalo anjelikom v 9t. Takze sklamanie velke, viem, co prezivas.... Bohuzial sa toto v poslednej dobe stava dost casto:( Drz sa....