icon

Mohla som ublížiť sebe alebo bábätku?

15. feb 2024

Vopred poprosím múdre alebo srandistky, vyhnúť sa blbým komentom. Chcem vedieť reálne radu, zn.: vystrašená prvorodička. Asi hodinu dozadu som išla odhodiť kameň, hodila som ho celou silou ďaleko a ako som švihla rukou, tak som zacítila nepríjemné “natiahnutie” v bruchu, niekde pri pupku. To miesto mávam sem tam citlivé, no teraz som mala až pocit, že mi praskla asi koža pri pupku. Pozrela som sa na to, ale nič s kožou to nie je. Stále to dosť cítim, ako veľmi natiahnuté. Mohla som uškodiť sebe alebo bábätku? Treba to nejako riešiť? 🙄 Vďaka.

1mysicka1
15. feb 2024

Podľa mňa nemusíš stresovať ,ja som tiež v tehotenstve veľakrát hádzala psíkovi loptu a tiež sa mi toto párkrát stalo a všetko je ok. Bábätko je veľmi dobre vnútri chránené

autor
15. feb 2024

@1mysicka1 ďakujem pekne 🙏 je to také nepríjemné dosť ešte aj teraz, cítim ako keby som to tam mala poriadne natiahnuté🙄🙈 som ja ale trúba fakt..verim, že ide len o nejaké natiahnutie svalu🙏

biglovemom
15. feb 2024

Nicoho sa neboj nic sa nestalo😊

juliacenc
15. feb 2024

Ja som si v prvom tehotenstve kaslom odtrhla sval od rebra. Vsetko OK

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
15. feb 2024

@biglovemom ďakujem, verím, že je ok..malý kope a už to tak nebolí 🙏

autor
15. feb 2024

@juliacenc och🙈🙈 to sa dá až takto?

anavixy
15. feb 2024

Sebe ano, natiahla si si mozno sval, babatku v bruchu nie.

autor
15. feb 2024

@anavixy ďakujem🙏 viem si na to niečo dať?alebo len to proste musí prejsť?

anavixy
15. feb 2024

V prvom rade nenamahat brucho, takze hlavne vstavat z postele cez bok, nie priamo. Rozne kremy a gely co sa bezne na to davaju su v tehotenstve kontraindikovane, vraj Algesal krem sa moze (podla gyn v internetovej poradni, hoci v letaku sa neodporuca tehotnym), mozes pripadne chladit, alebo si skus dat Paralen, ak ta to velmi boli. Ale teda ano, prejde to aj samo casom. 🍀

autor
15. feb 2024

@anavixy ďakujem srdečne za rady❤️ je to lepšie, sem tam cítim pichnutie a natiahnutie ale je to už podstatne lepšie 🙂
Na vstávanie si dávam veľký pozor🙏

juliacenc
16. feb 2024

@lonely66 nie nie bola som u lekarky s tym, pretoze to bola taka bolest, ze som sa nemohla ani hybat extrem. A v podstate som ju “pobavila” zrastlo sa to samo nic vazne to nebolo aj ked to mozno tak znie

juliacenc
16. feb 2024

Ano 😄 ale nebolo to nic vazne aj ked to tak znie

cookie29
16. feb 2024

prosim Ta ked nechces srandistky, tak napis aspon v akom stadiu si. No ak si v 5tt tak je to ine ako 38tt 🙂

Ale vazne, dieta je chranene. Priroda je nesmierne mudra. Ale Tvoje telo sa kupe v hormonoch, takze svaly reaguju inak, slachy su povolene a podobne... takze si lahsie ublizis. Sebe.