Mokré nohavičky v 33. týždni tehotenstva
Zdravím musím sa vám zdôveriť som tehotná približne 33 týždňov a neviem ci to je normálne ale nohavičky mam vždy mokré ani necítim že ako neviem čo to môže byť ci moč alebo nejaký výtok ďakujem za odpovede a ironické poznámky si prosím nechajte každý pre seba🙃
Daj si vlozku, taku tu porode, cistu bielu a ked bude mokra zober ju na pohotovost/doktorovi. Moze ist o plodovu vodu, vedia to zistit tak, ze na vlozku nakvapkaju nejaky roztok a ten im ukaze. Radsej neriskuj, ze daj si intimku a cakaj 🙈
A s dr si neriesila?
bud mas vytok, alebo ti odteka plodova voda. pri najblizsej poradni to povedz, alebo ako ti tu radia, daj si cistu vlozku a chod na pohotovost/do porodnice. odtekanie plodovej vody je dost bezny jav, zvycajne to nevadi, lebo plodovka sa doplni, ale moze ti odtekat aj vyznamne mnozstvo, pozor na aktivitu, aby ti nepraskli plodove obaly, takze odporucam kludovy rezim a dostatok tekutin.
Tiež som mávala, nosila som vždy tenučku vložku .. Dr mi povedala že je to v poriadku …
Ja som tiez nejak ako ty a furt mam vytok. Husty biely alebo len taka voda
@kitycat len voda

Možno sa potíš, alebo je to proste z tehotenstva viac výtokov. Myslím že keby si si cvrkla, tak by si to cítila. Dávaj si intimku keď niekam ideš, a spomen doktorovi, že čo ti povie. Myslím že to po pôrode prejde.