Morfologický ultrazvuk s bolesťou
Zdravim, neviem ci potrebujem poradit alebo sa len vyzalovat. Dnes som absolvovala morfologicky ultrazvuk v 20tt, babatko nebolo idealne otocene, doktor mi na brusko dost tlacil, sondou sem tam pobuchal do brucha pravdepodobne sa snazil malu lepsie otocit, pozrel vsetko okrem tvaricky-nechcela sa nam ukazat z profilu ani po 2,5hodinach, dostala som kontrolu o dva tyzdne. Odchadzala som s placom, ze jednak nemame video nemame fotku, proste nic a jednak som uz z toho tlacenia na brucho mala bolesti, co som aj povedala doktorovi no tvrdil, ze to je normalne, odkedy sme prisli placem stale pretoze ked si spomeniem ako tlacil a buchal do bruska idem z toho doslova odpadnut.. po vysetreni teraz pocitujem jemne pichave bolesti do konecnika, dala som si uz aj magnosolv, neviem vstrebat nejako dnesny den a vysetrenie, rozmyslam, ze na tu kontrolu o dva tyzdne ani nepojdem a najdem inu ambulanciu na 3D/4D ultrazvuk😞
@bessdonna tak ja som pochopila, ze to robi preto aby nejako pootocil alebo prinutil malu sa pootocit len ma na to neupozornil, vsetko som skonzultovala s mojou doktorkou ta ma upokojila, ze predsa taketo ultrazvuky robi denno denne niekolko desiatok a vie co kde si moze dovolit a pokusit sa nejako “prinutit”
Babatko viac apolupracovat ale ze niekedy to nejde.. pojdeme na to vysetrenie nech mame aspon papier s vysledkami a na tretim ultrazvukom kazdopadne popremyslam ale zase verim svojej doktorke a pokial ma za nim ona poslala tak vedela, ze to bude odborne vysetrenie len ja som to jednoducho zle znasala a ano nervozna som z toho uz teraz ale nech pozrie vsetko sa da a ked nebude spolupracovat tak nebude
Ahoj..dnes som tam bola aj ja a veru maximálne nepríjemný a bolestivý zážitok. Mám normálne strach
Ahoj..dnes som tam bola aj ja a mám rovnaký zážitok ako ty. Bola si potom v poriadku?

nechapem nad cim rozmyslas.kolko penazi tam ostalo navyse?ak nejakych 50eur,tak by som isla inde a nad ziadnymi inymi vysetreniami by som nerozmyslala.budes stuhnuta,nervozna,lebo lekarovi nedoverujes.stacilo ak by komentoval co preco robi a lepsie by si to znasal.