Môže brusnicový čaj pomôcť pri pálení v tehotenstve?
Ahojte .. včera som si robila tehu test ktorý konečneeeee vyšiel pozitívne 🙏🍀❤️ som veľmi veľmi šťastná len teraz sa opäť bojím 😐 dva x som prišla o bábo 😐😐 bola som stým zmierená že veď raz sa to musí podariť a bude všetko ok ten deň prišiel našla som si svoje vytúžené dve // ... No teraz mám strach a obavy 😐 že čo ak sa stane to čo posledné dva razy stále si hovorím že tento krát to vyjde ale aj tak sa bojím a pri močení sa stále pozerám na papier či náhodou nejde zo mňa krv 😐😐😐😐 v stredu som objednaná k dr na potvrdenie tehotenstva možno má upokojí aspoň trošku 😊 ... A ešte mám otázku ... Pri močení má páli a stále chodím na wc neviete či môžem piť urologicjy brusnicový čaj ?? Alebo radčej už počkať do stredy a poradiť sa z dr ďakujem za odpoveďe
@timea301196 ja neviem že nieje dobre stále sa snažiť a premýšľať nad tým viem že keď to bude mať prísť príde to keď to budem najmenej čakať... No je to ťažké niekedy si hovorím že je kopec žien ktoré sa snažia niekoľko rokov bez výsledne a ja môžem byť rada že mám doma aspoň jedného synčeka ❤️ 🍀 😊 len nechcem aby zostal sám chcem aby mal niekoho pri sebe keď tu mi z priateľom nebudeme ... Mám už pred 30tkou a počula som že po 30tke je ťažšie splodit dieťa ako pred ňou ... 😐

@sofia1979 nemám cystu .... Práveže ja mám nepravidelnú ms odkedy mi začala prvý krát veľa krát mi dávali transfúziu lebo ms trvala veľmi dlho inokedy zas vôbec nepríde a musím ísť na injekciu boli mi robené rôzne vyšetria kde nezistili príčinu prečo sa to deje povedali iba toľko že sa mi búria hormóny ... Snažíme sa už pomali rok predtým dva x spontánny potrat ...