icon

Môže byť IGG ELISA 2400 príčinou potratu?

tilly
12. mar 2009

v auguste som prekonala MA v 9tt, teraz mi zistili v krvi IGG ELISA 2400 (dva týždne dozadu mi brali krv), vôbec neviem, čo to znamená a čo to môže znamenať, vraj je to prekonaný cytomegalovírus a toto sú protilátky, je to vraj dosť vysoké číslo, môže to byť príčinou MA? môže to byť príčinou ďalšieho MA? som v 6tt... mám strach...

murynka
•
12. mar 2009

tilly také jsme si to po MA nabírala byla jsme v 10tt ☹ ☹
ted ti to napíšu jak to je IGG protilátky jsou látky které už nejsou aktivní kdysi jsi mohla prodělat silnou nemoc infekci o které si nemusela vědět pokud to bylo v době těhu mohlo to způsobit potrat..ted ty láz¨tky jsou aktivní protože už máš proti tomu protilátky už jsi to prostě prodělala pokud bys měla pozitivní IGM je to že infekce je ještě v těle ale ted se nemusíš bát 😉 😉 😉

aponchie
•
12. mar 2009

ja to mam porad po borelioze 😎

tilly
autor
•
12. mar 2009

ja tomu nerozumiem, nič som neprekonala, žiadnu infekčnú chorobu, nič...

takže ak mám IGM negat, čo mám, aj toxo a všetky tie humusy mám negatívne, tak by to mohlo byť OK?
nič poriadne neviem vygoogliť, úplne sa trasiem, trieskam tu do PC, lebo mi stále padá net, fuuu

aponchie
•
12. mar 2009

ja mam taky toxo negat ,ale prodelano a borka taky prodelana ,ale aktivni neni 😎 proc se nezeptas sveho lekare na to?

tilly
autor
•
12. mar 2009

no práveže výsledky z krvi má moja mama, krv som si dala zobrať v jej bývalom pracovisku (už je na dôchodku) a ona mi tam bola zobrať výsledky, lebo ja bývam už mimo... a na gyndu sa dostanem až na budúci týždeň, dovtedy ma porazíííííí

aponchie
•
12. mar 2009

klid neni to nic strasneho kolik lidi to ma ani nevi 😎

murynka
•
12. mar 2009

tilly už jsem to psala že jsi o té infekci nemusela vědět takže klííííííddddddd 😉 😉
já prodělala boreliozu ani o tom nevím a IGG pozitivní protilátky má 95 procent populace
a neví o tom dělám ve zdravotnictví takže tomu věř!!!a klid!!!!! 😎 😎 😎

tilly
autor
•
13. mar 2009

baby díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík

worky
•
7. jún 2011

Igg alebo IgG treba ujastnit ale v podstate su to protilatky ktore si vytvara imunita ELISA je treba napisat presne co je za tim lebo jedna ELISA ukazuje ci prebieha infekcia alebo zapal a ta druha ELISA indikuje ze uz bola.