Môže dieťa ostať v bruchu s malým množstvom plodovej vody a zhoršenými prietokmi?
Ja by som sa na tvojom mieste poradila s gynekológom, alebo medicínsky vzdelaným človekom namiesto mamičiek na Modrom koníku.
Zavisi od tt, mnozstva vody a prietokov. Takto sa na Tvoju otazku odpovedat neda. Ale ak sa pytas ci je to stav ze musis do hodiny odrodit tak nie, velakrat nie je. Predpokladam, ze si sledovana doktormi. Tak to ries s nimi a nie s amatermi na fore. A to Ti hovorim ako doktor.
@pompoval25 u mna tato situácia nastala v 20tt a nedopadlo to dobre cize je rozdiel ci si v 20tt alebo 30tt… drzim palce
@pompoval25 podľa mňa určite nie.
@anonym_90c04a neviem kedy môžu ukončiť pôrod abi mi dieťa nebolo ohrozené
@pompoval25 u mna tato situácia nastala v 20tt a nedopadlo to dobre cize je rozdiel ci si v 20tt alebo 30tt… drzim palce
@anonym_dfe359 môžem sa spýtať či vám ukocily pôrod
@miriamzba 32 týždeň tehotenstva
@pompoval25 ja som rodila v tomto týždni predčasne. Všetko je v poriadku. Držím palce, nech to dobre dopadne.
@pompoval25 ja som rodila v tomto týždni predčasne. Všetko je v poriadku. Držím palce, nech to dobre dopadne.
@anonym_e0cb8e ďakujem vám len keby už mi ukocily že už mám pokoj ajtak mám zlé pretoky dieťa není bezpečné v bruchu
Mne 37+0 TT prietoky boli už veľmi zle . Od 27tt má pripravovali na to že to môže byť kedykoľvek, ale každý týždeň dúfal že potiahnem aspoň do 36tt
Mne 37+0 TT prietoky boli už veľmi zle . Od 27tt má pripravovali na to že to môže byť kedykoľvek, ale každý týždeň dúfal že potiahnem aspoň do 36tt
@sense mňe tak hovoria len keby som chodila to kontrolovať lebo som v nemocnici gvoli tomu ale nedá sa tu ostať až do pôrodu
V druhom tehotenstve mi dva dni odtekala plodová voda a pôrod nikde .Tie dva dni mi dávali infúzie -antibiotika a nakoniec porod vyvolali ale bola som v podstate pár dní pred očakávaným termínom.Ak nieje dostatok plodovej vody môže to ublížiť bábätku
V druhom tehotenstve mi dva dni odtekala plodová voda a pôrod nikde .Tie dva dni mi dávali infúzie -antibiotika a nakoniec porod vyvolali ale bola som v podstate pár dní pred očakávaným termínom.Ak nieje dostatok plodovej vody môže to ublížiť bábätku
@anonym_dd3a50 oni stále čakajú nerobia aj keď vedia že malo plodovej vody
@sense mňe tak hovoria len keby som chodila to kontrolovať lebo som v nemocnici gvoli tomu ale nedá sa tu ostať až do pôrodu
@pompoval25 tak ja som chodila len na kontroly každý týždeň, od 30tt 2x týždenne. Inak množstvo plodovej vody sa mení. To že máš pri jednej kontrole malo pri ďalšej to už môže byť viacej
Čiže keby je to kritické pôrod by vyvolali. Takže sa ukľudní, stres ti viac skodi
@pompoval25 tak ja som chodila len na kontroly každý týždeň, od 30tt 2x týždenne. Inak množstvo plodovej vody sa mení. To že máš pri jednej kontrole malo pri ďalšej to už môže byť viacej
Čiže keby je to kritické pôrod by vyvolali. Takže sa ukľudní, stres ti viac skodi
@sense hej veľmi vistresovana som som v nemocnici sledujú to nedá sa vydržať v nemocnici celá som vystrašená dúfam že ma pustia keď ostanem keď im poviem že budem dochádzať sledovať to každý deň termín mi ajtak vychádza až 22.9
@anonym_dd3a50 oni stále čakajú nerobia aj keď vedia že malo plodovej vody
Ani infúzie ti nedávajú? na jednej strane chápem lebo je to ešte skoro ale na druhej strane je to ohrozujúce.Co ti povedali že ako budú postupovať?
@sense hej veľmi vistresovana som som v nemocnici sledujú to nedá sa vydržať v nemocnici celá som vystrašená dúfam že ma pustia keď ostanem keď im poviem že budem dochádzať sledovať to každý deň termín mi ajtak vychádza až 22.9
@pompoval25 si v nemocnici a nevieš sa tam opýtať? Ja by hned šla za dr či sestričkou.
@pompoval25 treba komunikovať s lekármi.
@miriamzba 32 týždeň tehotenstva
@pompoval25 našťastie si za tou "kritickou" hranicou. Si teraz v pericentre? Antolska je v tomto smere velmi dobrá.
@pompoval25 daj vediet ako si dopadla. Drzim palce
@ema234 už konečne mala sami už narodila zdravá robili mi sekciu som po tisarsky

@pompoval25 podľa mňa určite nie.