Môže dieťa ostať v bruchu s malým množstvom plodovej vody a zhoršenými prietokmi?
Ja by som sa na tvojom mieste poradila s gynekológom, alebo medicínsky vzdelaným človekom namiesto mamičiek na Modrom koníku.
Zavisi od tt, mnozstva vody a prietokov. Takto sa na Tvoju otazku odpovedat neda. Ale ak sa pytas ci je to stav ze musis do hodiny odrodit tak nie, velakrat nie je. Predpokladam, ze si sledovana doktormi. Tak to ries s nimi a nie s amatermi na fore. A to Ti hovorim ako doktor.
@pompoval25 u mna tato situácia nastala v 20tt a nedopadlo to dobre cize je rozdiel ci si v 20tt alebo 30tt… drzim palce
@pompoval25 podľa mňa určite nie.
@anonym_90c04a neviem kedy môžu ukončiť pôrod abi mi dieťa nebolo ohrozené
@pompoval25 u mna tato situácia nastala v 20tt a nedopadlo to dobre cize je rozdiel ci si v 20tt alebo 30tt… drzim palce
@anonym_dfe359 môžem sa spýtať či vám ukocily pôrod
@miriamzba 32 týždeň tehotenstva
@pompoval25 ja som rodila v tomto týždni predčasne. Všetko je v poriadku. Držím palce, nech to dobre dopadne.
@pompoval25 ja som rodila v tomto týždni predčasne. Všetko je v poriadku. Držím palce, nech to dobre dopadne.
@anonym_e0cb8e ďakujem vám len keby už mi ukocily že už mám pokoj ajtak mám zlé pretoky dieťa není bezpečné v bruchu

@pompoval25 podľa mňa určite nie.