Môže krvácanie a kŕče signalizovať potrat v 9. týždni?
Ahojte som vyplasena až až som v cca 9tt a doslova ma zaliala krv a mam kŕče ako pri zacinajucom menzese môže sa jednať o potrat?
@veronikanagyova40 okamžite na pohotovosť. Okamžite!
@anonym_9f5098 už sedíme v aute
@veronikanagyova40 držím palce nech to dobre dopadne🙏
@veronikanagyova40 je po všetkom 😔😔
@veronikanagyova40 je po všetkom 😔😔
@veronikanagyova40 to čo znamená ? Prežila som si za posledny čas dva potraty preto keď vidím podobný príspevok mám až zimomriavky
@veronikanagyova40 to čo znamená ? Prežila som si za posledny čas dva potraty preto keď vidím podobný príspevok mám až zimomriavky
@tess123 išlo o potrat bohužiaľ obe sú preč 😔😔😔
@veronikanagyova40 mrzí ma tvoja strata :(
@veronikanagyova40 To mi je luto 😔
neviem si to predstavit, ale prajem ti vela sil. pozeram ze si este mlada, verim ze sa Vam postasti.🍀 niekedy priroda vie co robi, obzvlast prve 12 tt je rizikove. ja sama som mala krvacanie...ale slabe.
@veronikanagyova40 je mi to veľmi veľmi ľúto musíš byť silná všetko zvládneš neboj sa budú ťa strážiť anjeliky zhora 🙏
@veronikanagyova40 Je mi ľúto čím si prechádzaš .Zažila som to tri krát a vo vyššom štádiu. Držím palce.Neboj sa nabudúce to dobre dopadne.
@veronikanagyova40 Je mi ľúto čím si prechádzaš .Zažila som to tri krát a vo vyššom štádiu. Držím palce.Neboj sa nabudúce to dobre dopadne.
@anonym_aa5713 ak sa smiem opýtať v akom týždni sa ti to stalo ? aj nejaký dôvod uviedli ? ďakujem za odpoved .
@anonym_aa5713 ak sa smiem opýtať v akom týždni sa ti to stalo ? aj nejaký dôvod uviedli ? ďakujem za odpoved .
@simca115 V 12tt 14tt a14tt nie nezistili. Ale pravdepodobne tým, že ako som otehotnela som hneď v prvom trimestri vždy ochorela. Takú chrípku, teplotu mimo tehotenstva nikdy.Dva krát v mladšom veku.Posledjy krát po takmer 20r.Ale po pár mesiacoch som vynosila aj porodila zdravé bábätko .Bude to dobré neboj sa.A je ni to ľúto velmi.
@simca115 V 12tt 14tt a14tt nie nezistili. Ale pravdepodobne tým, že ako som otehotnela som hneď v prvom trimestri vždy ochorela. Takú chrípku, teplotu mimo tehotenstva nikdy.Dva krát v mladšom veku.Posledjy krát po takmer 20r.Ale po pár mesiacoch som vynosila aj porodila zdravé bábätko .Bude to dobré neboj sa.A je ni to ľúto velmi.
@anonym_aa5713 nech sa Vám darí ♥️
@anonym_9f5098 ahoj mala by som otázky 23 sa stalo ci sa stalo dnes som zo zaujímavosti robila test je tam strašne slabunky duch ani to nie ako dlho sa drží hcg v tele ?
@anonym_9f5098 ahoj mala by som otázky 23 sa stalo ci sa stalo dnes som zo zaujímavosti robila test je tam strašne slabunky duch ani to nie ako dlho sa drží hcg v tele ?