Môže nízka váha bábätka a málo plodovej vody ovplyvniť zdravie?
Ahojte som v 23+ 2 vo stvrtok sme mali vyšetrenie v BB kde nam bolo oznamene ze mam velmi malo plodovej vody oznacenie AFI 2. K tomu placenta malu neskutocne zle vyživuje malá, mala vo stvrtok len 320g co uz mala mat vyse 500g. Prietoky su ok len ten pupocnikovy je na tom horšie. Voda mi neodteka no nejak sa ani netvorí. Mam pockat do tohto štvrtku a prist na kontrolu ci to mala prezila a ci nieco narastla potrebujeme sa dostat aspon na vahu 500g beriem anopyrin, vitamin D, kyselinu listovú, C, železo. Prosim vas nejake rady co mam urobit alebo este na vyse brat alebo niekam ísť?
Brala si anopyrin od zaciatku tehu? Alebo ti ho nasadili az teraz?
@majka2211993 držím palce, nemusí sa to skončiť dobre. Lekári ti čo povedali?
@majka2211993 Ach drzim palce ja som si zažila nedávno to iste bohuzial so zlým koncom … nepomohlo nič
@anonym_1b4965 v kolkom tyzdni steprosim rodili? Ja viem je to pre vas velmi tazka tema ja to chapem ja mam za sebou uz dve tehotenstva no dieta nemam ani jedno... Aka bola porodna vaha? Babo umrelo pred alebo po porode mna mrzia moje otazky ale ja sa len snazim nájsť pomoc.
Brala si anopyrin od zaciatku tehu? Alebo ti ho nasadili az teraz?
@anonym_1b4965 beriem ho od 16tt
@anonym_1b4965 v kolkom tyzdni steprosim rodili? Ja viem je to pre vas velmi tazka tema ja to chapem ja mam za sebou uz dve tehotenstva no dieta nemam ani jedno... Aka bola porodna vaha? Babo umrelo pred alebo po porode mna mrzia moje otazky ale ja sa len snazim nájsť pomoc.
@majka2211993 23tt, 280g .. porod mi vyvolávali, umrelo pred tym nemalo uz dostatok živín, kyslíka bolo cim dalej menej plodovej vody kedže uz ju pilo lebo nemalo ho čo ine vyživovať … chápem vas aj moja je to uz druha strata… tiez živé deti nemame.. u vas bol pri predchadzajucom tehotenstve tento isty problem? Ci iny ? Ja som sa snažila odvtedy čo to o tom naštudovať a ze jediná zaručená “liečba alebo teda prevencia” je anopyrin/ aspirin 150mg od zaciatku tehotenstva alebo uz pri snazeni kedže tam je dôležitý ten začiatok ked sa vytvára placenta, tak mi kázali 3 lekári nezávisle od seba plus k tomu pichat denne aj clexane podla váhy kedže ked zlyhá placenta takto skoro tak sa to moze zopakovat.. drzim vám palce aby to u vas malo šťastnejší koniec…
@majka2211993 23tt, 280g .. porod mi vyvolávali, umrelo pred tym nemalo uz dostatok živín, kyslíka bolo cim dalej menej plodovej vody kedže uz ju pilo lebo nemalo ho čo ine vyživovať … chápem vas aj moja je to uz druha strata… tiez živé deti nemame.. u vas bol pri predchadzajucom tehotenstve tento isty problem? Ci iny ? Ja som sa snažila odvtedy čo to o tom naštudovať a ze jediná zaručená “liečba alebo teda prevencia” je anopyrin/ aspirin 150mg od zaciatku tehotenstva alebo uz pri snazeni kedže tam je dôležitý ten začiatok ked sa vytvára placenta, tak mi kázali 3 lekári nezávisle od seba plus k tomu pichat denne aj clexane podla váhy kedže ked zlyhá placenta takto skoro tak sa to moze zopakovat.. drzim vám palce aby to u vas malo šťastnejší koniec…
Ale teda ty mas aspon prietoky ok tie ja som nemala dobre, neviem teda ked mas prietoky dobre kde je ten problem Preco placenta nevyzivuje
A este otázka Prepac v tom 16tt ti ho nasadili prečo uz vtedy videli nieco menej vody alebo ze je mensi?
Este ma napadlo aku dávku ti dali toho anopyrinu aspon 150mg?
My mame v rodine take dietatko ktore sa narodilo v 25tt s vahou 600g… je to hrozne..
Budem ti drzat palce nech to dotiahnete to uspesneho konca.

@majka2211993 Ach drzim palce ja som si zažila nedávno to iste bohuzial so zlým koncom … nepomohlo nič