icon

Môže nízky estradiol spôsobiť potrat?

red_cat
29. jan 2024

Ahojte dievcata, som v 6tt a prave mi dr.oznamila ze mam velmi nizky estradiol a dala mi liecbu.
Co to znamena? Mozem prist kvoli tomuto hormonu o babatko?
Estrogen je vraj ok.

Dakujem

red_cat
autor
29. jan 2024

@red_cat pardon, nie estrogen ale progesteron je ok.

pietrula
7. dec 2024

@red_cat Akú liečbu si dostala? Do ktorého týždňa si ju mala?

red_cat
autor
8. dec 2024

@pietrula DHEA 25mg 3x denne a brala som do 3.trimestra..postupne mi znizovali davky

pietrula
10. dec 2024

@red_cat od ktorého výrobcu?

red_cat
autor
11. dec 2024

@pietrula swanson..dr vravela ze jedine od nich, z ofic stranky

lenuska86
22. jan 2025

@red_cat Ahoj, prosim Ta, mozem sa spytat, pomohlo Ti uzivanie pripravku DHEA? Zvysili sa Ti hodnoty? Aktualne riesim to iste ako ty, doktor odporuca uzivat, ale mna teda odradza, ze sa neodporuca v tehotenstve a ta hromada vedlajsich ucinkov. dakujem

red_cat
autor
23. jan 2025

@lenuska86 ahoj, ano pomohlo🙂 u mam zdraveho 4 mes chlapceka

lenuska86
23. jan 2025

@red_cat super, gratulujem 🙂
prosim Ta, a kde presne si to kupovala? Mas nejaku overenu stranku? Mne doktor tiez odporucil od firmy swanson, ale kde objednat, nepovedal….
A nejake neziaduce ucinky si nepozorovala?

red_cat
autor
26. jan 2025

@lenuska86 vobec ziadne neziaduce ucinky..a treba to objednat cez origos stranku swanson, zo zahranicia.. postovne 10e, ale co uz.

lenuska86
29. jan 2025

@red_cat ved jasne, ked to clovek potrebuje, tak neriesi peniaze… akurat ja som na vazkach.. jeden gynekolog mi to odporuca a druhy hovori nie… tak sa akosi neviem rozhodnut 🤷🏻‍♀️

pietrula
21. aug 2025
@red_cat

@lenuska86 vobec ziadne neziaduce ucinky..a treba to objednat cez origos stranku swanson, zo zahranicia.. postovne 10e, ale co uz.

@red_cat Ahoj, a robili ti kontrolné vyšetrenie po začiatku užívaní DHEA, či sa hodnoty estradiolu zlepšili? Nepamätás si náhodou aj hodnoty?

red_cat
autor
21. aug 2025
@pietrula

@red_cat Ahoj, a robili ti kontrolné vyšetrenie po začiatku užívaní DHEA, či sa hodnoty estradiolu zlepšili? Nepamätás si náhodou aj hodnoty?

@pietrula robili mi pravidelne.. zvysoval sa rychlo🙂 hodnoty vobec neviem

red_cat
autor
21. aug 2025
@pietrula

@pietrula kazde 2 tyzdne som chodila na krv zozaciatku na estradiol

pietrula
22. aug 2025
@red_cat

@pietrula kazde 2 tyzdne som chodila na krv zozaciatku na estradiol

@red_cat A meno lekára mi vies povedať? Potrebujem konzultovať svoj problém. Síce DHEA mám, ale potrebujem lekárom zhodnotiť, nakoľko je môj estradiol nízky. Lekári v mojom okolo o vyšetrení estradiolu v tehu nechcú ani počuť.. vdaka moc

red_cat
autor
24. aug 2025
@pietrula

@red_cat A meno lekára mi vies povedať? Potrebujem konzultovať svoj problém. Síce DHEA mám, ale potrebujem lekárom zhodnotiť, nakoľko je môj estradiol nízky. Lekári v mojom okolo o vyšetrení estradiolu v tehu nechcú ani počuť.. vdaka moc

@pietrula mas v sprave. Drzim palce✊️✊️