icon

Môže odísť hlienová zátka aj v 7. týždni tehotenstva?

17. jún 2022

Moze odist aj v 1trimestry? Cca v 7tt tehotenstva?

xsuzannex
17. jún 2022

Tazko.. preco myslis ze sa jedna o zatku?

mamamasama
17. jún 2022

Ak mas hlienovity vytok, tak je to v poriadku. Ak s krvou, tak nie.

autor
17. jún 2022

Prepacte ale musela som odfotit ma strach co to zo mna vyslo 😭

cherry_cherry
17. jún 2022

Tak v 7tt by urcite hlienova zatka odist nemala. Nie som si ista, ci je uz vobec vytvorena. Mas asi len hustejsi vytok. Hlienova zatka je vacsinou sfarbena dohneda a casto aj s krvou.

nevenka
17. jún 2022

Normalny husty tehotensky vytok. Ak Ta nestipe, nepali, nesvrbi, tak je vsetko ok. Ja som to mala v kazdom tehotenstve, ak som nechcela nosit intimky, menila som casto nohavicky. Bola som ale doma vacsinou.

petra_bororo
17. jún 2022

vyzera to ako ovulacny hlien 🤔, udajne na zaciatku tehotenstva moze prebehnut este dalsia ovulacia vo vynimocnych pripadoch 🤷‍♀️ ake je to velmi zriedkave

mia_von_prag
17. jún 2022

Obyčajný výtok, v tehotenstve ich bude veľa. Nestresuj sa

pinaofina
17. jún 2022

Aj ja som toto mala a mám v tehotenstve… je to divné, nezvyk ale takmer pri každom utretí 😂

veronika946
17. jún 2022

Šup šup knižky/články/ig profily o tehotenstve a neskôr aj pôrode a dojčení, lebo takto budeš veľakrát prekvapená 🙂

autor
17. jún 2022

@veronika946 toto je moje 3 tehotenstvo .. a z toho druhe neuspesne... ukoncene v 16tt a pri prvom som nic take nemala... tak mam stres z toho..

autor
17. jún 2022

A dakujem Vam pekne za odpovede doktorovi idem az buduci tyzden. Tak mu to spomeniem hadam to nebude nic vazne.. dnes ma to prvy krat chytilo a este aj v takom mnozstve.. inak ma nic neboli,nesvrbi a vytok ani nezapacha.. tak dufam ze je vsetko tak ako ma byt..

veronika946
17. jún 2022

Určite je, takýto výtok je úplne ok, držím palce 🍀