Môže slabší test v 8. týždni signalizovať potrat?
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať či sa Vám stalo niečo podobné. Mám potvrdené tehotenstvo aktuálne som v 8tt. Našla som krabičku testov ešte a tak si hovorím, že jeden si urobím. Test bol výrazne slabší. Ja už mám za sebou jeden potrat. Niekde som čítala, že hodnota HCG klesá ale až okolo 10tt. Myslite, že ide o potrat? Ja už mám jeden za sebou a nechcem to zažiť znovu. V podbrušku mám sem tam kŕče, sem tam pichanie… ďakujem
@elisabetta14 Neleduj už testmi.Čím vyššie TT tým slabne test.A pichanie a sem-tam bolesť v podbrušku je znakom,že je maternica prekrvená a rozťahuje sa je to normálne.Pokiaľ nemáš silné kŕče trvajúce dlho a krvácanie,je všetko ok.
@sofia1979 ako to dopadlo?
bola som pol roka po potrate, ked som znova otehotnela. testy krasne, ale k dr.som nechcela hned utekat, navyse sme isli prave na dovolenku. nabrala som testov, ze budem si sledovat - testy take vselijake, zdalo sa mi ze slabnu. dovolenka pokazena, ledva som cakala, ked dojdeme domov. utekala som k dr. hned ako sa dalo - bola som 7-8tt (uz presne nepamatam). srdiecko krasne bilo, vsetko bolo v poriadku
takze ked, uz meska MS, testami potrvrdene a ak uz aj dr. - tak uz urcite testy nerobit
@alison11 horný dnes, stredný včera, dolný týždeň dozadu
@elfi1 ja som čítala že testy slabnú ale že až neskôr. Aktuálne by som mala byť 8+3. Kontrolu som mala vo štvrtok všetko bolo ok.
@elisabetta14 - uplne v poriadku testy. nic neslabne. to ozaj moze byt, ze si viac pila, ze menej farbiva ... Co cakas, ze ti "prebije" tu kontrolnu? 🙂 Mozes byt uplne kludna. este sa aj tak nastresujes dost do konca tehu
Ale ved tam Ti nic neslabne. 🤦
Tmavsia uz ta ciarka nebude.
Joj zeny...
Ked uz teraz stresujes s takymito vecami,co potom budes robit. Trosku sa zrealni, v dobrom to myslim.
@elisabetta14 no tak toto určite nie je, že by ti výrazne slabli testy vôbec sa nestresuj.. ja ťa aj chápem ale týmto si veľmi nepomôžeš
Ved su rovnake, uz udieraju hormony sa mi vidi 😂
@elisabetta14 nemyslím si, že slabnú
@colsami ja som po jednom potrate mám za sebou 2x IVF 5 KET. Vy by ste po tom všetkom boli úplne ok? To som nespomínala že som 2x bola na pohotovosti kvôli krvácaniu…
@kiki68 na fotke to tak nie je vedieť ale sú trochu slabšie
@elisabetta14 prepac ale ci si po potrate alebo IVF, to nemaju nijaky vplyv na zdravy rozum. Ja Ti drzim palce, ale prave preto, ze mas nieco za sebou, by si mala vediet ze Tvoja otazka a panikarenie je uplne irelevantne vzhladom na "problem", co riesis. Takze sa daj do pohody lebo nemozes takto "vysalievat" celych 9 mes, to sa naozaj zblaznis, nie je to dobre pre Teba ani dieta. Vela stastia.
@elisabetta14 tak sa zacni modlit, lebo ine nepomoze. Nervovat sa testami v tomto tyzdni je zbytocne. Bud to pojde, alebo nie. Nic s tym viac nespravis
@elisabetta14 teraz potrebuješ byť ôk mne viditeľne slabli zo dňa na deň, nestresuj sa vyckaj to teraz nepotrebuješ aj keď ta úplne chápem
A toto je k čomu dobre ? Zbytočne si akurát zvyšujes stres. Ten škodí viac. Ničomu tým nepomozes. Chápem, že žena po potrate sa viac boji, ale toto je sebatriznenie. Treba veriť v dobrý koniec a dať sa čo najviac do kľudu. Čo ma byt bude a to, ue budeš denne robiť teho testy to nijako neovplyvní. Radšej daj peniaze do dobrej psychologicky, aby ti pomohla prrejist týmto náročným obdobím
@elisabetta14 Pozri ja som medzi synmi mala 3 potraty a o 2hom synovi ďalšie dve a to jedno skončilo v 10tt z kyretom.Musíš myslieť pozitívne a nechať to na Všemohúceho neovplivníš to pokiaľ sa to naučíš brať pozitívne veľa Ti to uľahčí a nebudeš v kŕči za každé pichnutie a ťahanie maternice.Tými stresmi si privodzuješ kŕče a tým oberáš o kyslík svoje bábo,tak sa skludni pi veľa vody dávaj si magnézko a oddychuj a myseľzamestnaj knihou alebo nejakou činnosťou aby sinemala časmyslieť negatívne.

@elisabetta14 tak ak je to iný test môže ísť o slabé farbivo.. Ale ak veľmi výrazne zoslabol bohužiaľ mám s tým skúsenosť tiež. Držím moc palce