icon

Môže stres a úder na brucho spôsobiť potrat?

Dnes o 17:44

Ahojte dnes som mala strašne zlý deň som 8 týždni iba ale mala som dnes strašne nervy fakt strašne až mi zle bolo z toho taky stres na hrudi som cítila a z tých nervov sa mi až ruky triasli aj som kričala plakala ... a potom do toho všetkého mi môj syn dosť skočil na podbruško. Mám strašný strach či som nemohla niečím spôsobiť niečo strašne sa bojím aby som nepotratila z toho. Trochu ma bolia kríže a podbruško dá sa to vydržať a kontrolu u gynekológa mám až o 3 týždne. Stalo sa vám niečo také a bolo všetko v poriadku ? Alebo čo mám robiť poraďte mi prosím alebo ma upokojte. Ďakujem

anonym_434a21
Dnes o 18:03

@anonym_autor nadych a vydychc ten skok na brusko je nebezpecnejsi skor ked je uz dieta vacsie, v 2-3trimestri. Ak mozes, lahni si a ukludni sa z dnesneho dna, babatku nebude nic ale aj ty musis byt v klude 😊🙏

evkatk
Dnes o 19:08

No v takom týždni to nemusí končiť potratom, ale celkom pravdepodobne ťažkým poškodením plodu s následkami na celý život. A vieš, že zlostenie sa ženy do 90. dňa tehotenstva aj bez úderu spôsobuje u budúceho dieťaťa autizmu, rôzne psychické poruchy a v 80. dni zmenu orientácie pohlavia? Takže opačne orientovaní môžu za to vďačiť svojej nervóznej mamičke v tehotenstve. Nedávno o tom bola jedna zaujímavá reportáž v televízii na dokument. programe.

anonym_8a45ff
Dnes o 19:36
@evkatk

No v takom týždni to nemusí končiť potratom, ale celkom pravdepodobne ťažkým poškodením plodu s následkami na celý život. A vieš, že zlostenie sa ženy do 90. dňa tehotenstva aj bez úderu spôsobuje u budúceho dieťaťa autizmu, rôzne psychické poruchy a v 80. dni zmenu orientácie pohlavia? Takže opačne orientovaní môžu za to vďačiť svojej nervóznej mamičke v tehotenstve. Nedávno o tom bola jedna zaujímavá reportáž v televízii na dokument. programe.

@evkatk to co je za blbost??! Daj link na tu zaujimavu reportaz 🙈

kikusenka1
Dnes o 19:51

Moja mamina bola nervak a cele tehotenstvo so mnou sa jedovala. Nie som ani autista a ani ženy ma nepriťahuju😂 @autor sprav si caj, chod sa prejsť alebo si len ľahni a pozri niečo v telke. Úder do brucha v tomto štádiu nie je nic hrozne. Skôr v treťom trimestri

anonym_f18599
Dnes o 20:13
@evkatk

@evkatk to vazne si mohla napísať takúto chujovinu🤣🤣🤣🤣posli sem svoju fotku🤣zlostenie zeny a nasledok zmeny orientácie plodu🤣🤣však v dnešnej dobe nemoze byt niekto taky obmedzeny? Napisala by som aj horsie ale asi by mi to tu zmazalo ....ty asi nebudes ing 🤭🤭🤭🤮🤮💩💩💩💩

lejduska
Dnes o 20:28

@anonym_autor viem ako sa citis, nie je to ok ale hlavu hore, nemusí to nic zle znamenať. Moja skúsenosť dokonca po ivf-posledna šanca a vtedy som mala amok výbuch hádku,plakala som, preto som cela smutna ani neverila ze to vyjde. Ďalšia situacia nastala v 1 trimestri ked uz som vedela ze som tehu a nekonecne som si vyčítala a potom este par bežných hádok do porodu ale bez extremov a teraz pri mne leží ročný syncek🩵 velmi držím palce

sisa_s
Dnes o 22:15
@evkatk

@evkatk ved si tu raz pisala, ze si neurologicka 😀 a takyto blud napises

sisa_s
Dnes o 22:15
anonym_f5b3a3
Dnes o 23:15
@sisa_s

@evkatk ved si tu raz pisala, ze si neurologicka 😀 a takyto blud napises

@sisa_s ja som ten prispevok pochopila ako planovany sarkazmus

sisa_s
Dnes o 23:18
@anonym_f5b3a3

@sisa_s ja som ten prispevok pochopila ako planovany sarkazmus

@anonym_f5b3a3 u tejto pani by som ani nepovedala, ze je schopna sarkazmu, ironie, humoru 😀 podla jej reakcii vo vsetkych temach