icon

Môže to byť chrípka?

juliana1203
13. feb 2025

Žienky cítim sa úplne ako by na mňa išla teplota.boli ma priserne hlava a pri prehltani cítim ako mi zatekaju hlieny.bojim.sa velmi o dcerku aby to nechytila bo uz 30.1.sme boli u lekarky co mala neskutocne solople ,zvysenu teplotu a do stala trifedsirup.aby niečo odomna nechytila zas.lebo od decembra sme stále chorý.najprv sople v decembri potom krivala na nozicku a pred 2 týždňami sople ,zvysyna teplota a boľavé uska.chyti to odolná keď sme stále spolu?

dzulli1980
13. feb 2025

Tak je veľká pravdepodobnosť, že ju nakazíš, ono to tak chodí, nič s tým neurobíš.

juliana1203
autor
13. feb 2025

@dzulli1980 no to aj očakávam ze ju nakazim.len sa bojím sa horucok pri nej.len keby horucky nemala ako ich nemám ani ja

barka1
13. feb 2025

@juliana1203 pridu horucky, podáš lieky, budete sa liecit. Tymto si presla vacsina deti. Hlavu hore, tvoje dieta potrebuje silnu matku.

juliana1203
autor
13. feb 2025

@barka1 véd to je samozrejme..🙂ze keď bude treba dám lieky..len ma hnevá to ze sme boli ani pred mesiacom chori presne 30.1.sme si boli po liečik na uska sme mali plus trifed a strasne sople ..a teraz nás zas nieco chytá.. a o nechodíme do skolky.to už potom neviem ako budeme fungovať..

barka1
13. feb 2025

@juliana1203 chápem, no nejak to zvládnete...moje dieta malo behom pol roka 4x ATB a potom kiahne...vdaka bohu je to len toto...ked tu citam tie hrozne pribehy...

earlgrey
13. feb 2025

Pozri, choroba je niečo, čomu sa nevyhneš...ja mám dcéru, ktorá má už 6 rokov....a odkedy chodí do škôlky, tak to je týždeň škôlka, 3 týždne doma...a takto to je už druhý rok...momentálne je doma 3 týždne...teraz budú prázdniny...chrípku už máme tretí týždeň...ona to zvládla na jednotku (ak nepočítam 4 dní horúčky do 40) a ja?...dopadla som najhoršie...dokonca aj zápal ucha som dostala...hluchá som, oko mi slzí...slepá som...chuť, čuch už 2 týždne nemám...všetko ma bolí...prejde to...dcéra pôjde do škôlky...bude tam pár dní a zase budeme doma 2-3 týždne...🤦‍♀️