Môže žlčníková diéta ovplyvniť bábätko?

andrea374
20. mar 2008

Ahojte. Stala sa mi neprijemna vec v 29. tt. Mala som bolesti v nadbusku...ze vraj zlcnikova kolika. Bola som dvakrat hospitalizovana. Teraz som v 34. tt. Moj problem je, ze som v dosledku diety schudla 4 kila. A akosi nepriberam ani teraz. Stale drzim tu zlcnikovu dietu. Ako to moze vplyvat na dietatko? Moze sa napriek vsetkemu vyvijat normalne? Mam strach...

demetria
20. mar 2008

neboj, ja som chudla pri oboch tehotenstvach, lebo mi nasadili lieky na kontrakcie, ktore maju aj vplyv na metabolizmus. pri prvom som schudla cca 1kg a potom uz nepriberala od 28tt az takmer do porodu, potom to zrazu skocilo o 3 kg, ale to bola len voda. takze dokopy som za cely cas pribrala 7kg a po porode zisla dole o 10 😖 (podotykam, ze som malicka) - syn mal 3,2kg, 56cm.
teraz sa to zopakovalo, len od 31tt. mam dokopy zatial len 6kg navyse, mimco nebude velke, ale nemalo by byt hypotrof (dufam)

andrea374
autor
20. mar 2008

Diky demetria, ja som taka pok....ana z toho, lebo do 29. tt. bolo vsetko ok. Este k tomu ma strasne hneva, ze na ultrazvuk ma objednali az o dva tyzdne...maju zistit,ci babo rastie, a ci su prietoky dobre. A to uz budem v 36 tt. V takychto pripadoch by mali asi konat rychlejsie. Ved je taky problem urobit blby ultrazvuk, ked to maju o dve dvere dalej???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre