Môžem ísť k zubárovi v 7. týždni?
Môžem ísť k zubárovi keď s v 7 TT? Bez injekcie sa nedám ošetriť mam strach z bolesti čiže len s nou 😀
@mon1806 podľa mňa áno, je horšie dostať nejaký zápal počas tehotenstva ako dostať tu anestéziu. Myslím že aj ja som v prvom trimestri dostala,keď je lokálna,nemal by byť problém. A zubára som navštívila niekoľko krát počas tehotenstva. Vraj aj tie RTG sú už také šetrné že sa to dá prirovnať k hodine pozeraniaTV.
mozes, ja som bola niekolkokrat, len treba zubarovi povedat, ze si tehu... davaju sa injekcie proti bolesti bez obsahu adrenalinu ci cohosi, co nema vplyv na plod.
Normálne chod a povedz, že si tehotná. Veď v tehotenstve sa aj robia prehliadky, dokonca máš nárok na 2 preventívne
Bola.som dva krat na zaciatku tehotenstva, mala.som vtedy zrovna problemy so zubami a v pohode. Staci zubarovi povedat (mna napr.brutalne natahovalo na vracanie, tak robil castejsie prestavky).
Zalezi od zubara moj ma poslal domov s tym ze ma objednal v 2 trimestri a spravil mi aj tak len mrtvy zub
@mon1806 ahoj mne zas zubár povedal že je lepšie dať injekciu ako trpieť, že bolesť skôr škodí plodu ako slabá anestéza. Ja som zas nechcela ale tak som si radšej dala.
Ahojte tak bola som u zubára dal mi antibioticku vložku tkj snáď to bude ôk aj pre babo

@mon1806 ja som bola a ok. Len zalezi od doktora, mne ju nechceli puchnut. Iba taku slabu mi dali ale nevydrzala som a dali mi normalnu a uz bolo ok. Aj gynekolog vravel ze to jic nespravi dietatu, ze dnes su bezpecne a kym to dojde k dietatu sa to rozlozi. A mam synceka a je zdravy 🙂