Môžem ísť na endoskopiu žalúdka počas tehotenstva?
V tehotenstve možem ist na endoskopiu??? zaludka ma nietko skusenosti alebo bola niektora ??dakujem
@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie
@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie
@kiki68 le o dnes som bola na gastre a mi povedal ze možem ist na sondu ze as mam len 5tyždnov ta ze možem a dasa aj cez nos???
Doktor co na to???
@anonym_131efd že možem ked len mam 5tyždnov ze sa robi ze ak už su 8 a 9 mesiacov už nie
@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??
@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??
@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.
@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.
@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???
@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???
@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina
@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina
@kiki68 ano dakujem
@kiki68 ked sa možem opytat ake lieky si uživala na zapal zaluďka ?? A ako tu zistili ze mas zapal zaluďka ??

Doktor co na to???