icon

Môžem ísť na endoskopiu žalúdka počas tehotenstva?

martinahorvatova
Včera o 13:56

V tehotenstve možem ist na endoskopiu??? zaludka ma nietko skusenosti alebo bola niektora ??dakujem

anonym_131efd
Včera o 14:00

Doktor co na to???

kiki68
Včera o 14:07

@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie

martinahorvatova
autor
Včera o 14:27
@kiki68

@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie

@kiki68 le o dnes som bola na gastre a mi povedal ze možem ist na sondu ze as mam len 5tyždnov ta ze možem a dasa aj cez nos???

martinahorvatova
autor
Včera o 14:29
@anonym_131efd

Doktor co na to???

@anonym_131efd že možem ked len mam 5tyždnov ze sa robi ze ak už su 8 a 9 mesiacov už nie

martinahorvatova
autor
Včera o 14:30
@kiki68

@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??

kiki68
Včera o 15:53
@martinahorvatova

@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??

@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.

martinahorvatova
autor
Včera o 17:47
@kiki68

@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.

@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???

kiki68
Včera o 17:51
@martinahorvatova

@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???

@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina

martinahorvatova
autor
Včera o 18:59
@kiki68

@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina

@kiki68 ano dakujem

martinahorvatova
autor
Dnes o 21:00
@kiki68

@kiki68 ked sa možem opytat ake lieky si uživala na zapal zaluďka ?? A ako tu zistili ze mas zapal zaluďka ??