icon

Môžem ísť na endoskopiu žalúdka počas tehotenstva?

martinahorvatova
27. jan 2026

V tehotenstve možem ist na endoskopiu??? zaludka ma nietko skusenosti alebo bola niektora ??dakujem

anonym_131efd
27. jan 2026

Doktor co na to???

kiki68
27. jan 2026

@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie

martinahorvatova
autor
27. jan 2026
@kiki68

@martinahorvatova mozes, ale musis ich na to upozornit. Ked treba, tak sa robi prakticky vsetko mozne. Ved tam mas iba sprej na znecitlivenie a v pololahu na boku zavedu a potom posadia. Pozru a vezmu vzorky. Podla mna to ide vydrzat aj bez toho spreja. Vraj cez nos to vie byt lepsie

@kiki68 le o dnes som bola na gastre a mi povedal ze možem ist na sondu ze as mam len 5tyždnov ta ze možem a dasa aj cez nos???

martinahorvatova
autor
27. jan 2026
@anonym_131efd

Doktor co na to???

@anonym_131efd že možem ked len mam 5tyždnov ze sa robi ze ak už su 8 a 9 mesiacov už nie

martinahorvatova
autor
27. jan 2026
@kiki68

@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??

kiki68
27. jan 2026
@martinahorvatova

@kiki68 bola si tak v tehotenstve ??

@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.

martinahorvatova
autor
27. jan 2026
@kiki68

@martinahorvatova nie v tehu nie, ale informovala som sa, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva a keby mi nezaberu lieky idem zase na gastro. Nastastie da to polepsilo a stacil opakovany usg zaludka a criev.

@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???

kiki68
27. jan 2026
@martinahorvatova

@kiki68 tak že možem ist na sondu v klude a cez nos je ties sonda ???

@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina

martinahorvatova
autor
27. jan 2026
@kiki68

@martinahorvatova mozu cez nos ked prilis napina

@kiki68 ano dakujem

martinahorvatova
autor
28. jan 2026
@kiki68

@kiki68 ked sa možem opytat ake lieky si uživala na zapal zaluďka ?? A ako tu zistili ze mas zapal zaluďka ??

kiki68
29. jan 2026
@martinahorvatova

@kiki68 ked sa možem opytat ake lieky si uživala na zapal zaluďka ?? A ako tu zistili ze mas zapal zaluďka ??

@martinahorvatova dali mi to, co bezne beriem Kijimea Magen a k tomu nejake antibiotika a myslim antibiophilus probiotikum. ATB uz neviem ake presne, ale bez penicilinu

patrike
29. jan 2026

To vysetrenie robi lekar, jemu staci povedat, ze si tehotna, on rozhodne.

martinahorvatova
autor
29. jan 2026
@kiki68

@martinahorvatova dali mi to, co bezne beriem Kijimea Magen a k tomu nejake antibiotika a myslim antibiophilus probiotikum. ATB uz neviem ake presne, ale bez penicilinu

@kiki68 dakujem za odpoved ja mam chorinicky zapal