Môžem počas tehotenstva užívať vitamíny od MUDr. Wallenfelsa?
Prosim ženy ktoré máte skúsenosť s týmto doktorom určite viete ze pri snaženia sa dáva vyššie dávky vitamínov ako B komplex, B12, C,D, selen, zinok, koenzým q10 ….len neviem ci môžem vsetky tieto vitamíny užívať uz aj ked som tehotná keďže su to dost vyššie dávky ako bežne a mne sa momentálne nedarí s lekárom skontaktovať. Vďaka
@lonely66 nie nebral mi krvný obraz odporúča to každému komu sa nedarí otehotnieť alebo ma nejaký problem…bral mi az po 3m užívania krv a kázal ďalej vsetko užívať…a preco s nim mas zlu skúsenosť?
@lonely66 Naltrexone?
@lonely66 aha jasne to je vlastne klasicky progesteron, ten dáva naozaj veľa gynekológov 🙂 on samotný ani nepomáha k vyššej plodnosti, pomáha vsak lepšiemu uhniezdeniu oplodneneho vajíčka v maternici, akokeby lepsie pripraví tu maternicu na to ak do nej doputuje oplodnené vajíčko 🙂 ono ak ho býva veľmi malo maju ženy problem otehotnieť ale on samotný plodnosť nezvyšuje, uz len napomáha tym procesom ktoré sa udejú 😊
@lonely66 nie sarkazmus, naozaj som bola zvedavá, lebo chodím k nemu, riešili sme problém s počatím, ale o lieku na podporu otehotnenia som nevedela. Teda riešili sme pregnyl injekcie, ale to som predpokladala, že nemyslíš, že asi to nebola injekcia. Utrogestan ako napísala vyššie, nijako nepodporuje otehotnenie, ale udržanie pocateho embrya - zabraňuje krvácaniu a vyživuje embryo/plod. Čiže pôsobí proti potratom vo včasnom štádiu (často ešte pred pozitívnym testom).
A že wow... Už nechceš ďalšie dieťa a neriešiš žiadnu ochranu, to je riadna odvaha 🙂 Ja som najprv mala problém otehotnieť, ale potom 3 pôrody 2020-2023 :D a teraz ešte stále nemám cyklus a keďže fungujem na symptotermalnej metóde, dá sa to sledovať aj bez ovulácie, ale je to náročnejšie a už sa riadne teším, keď sa mi normalne vráti cyklus, lebo nateraz ďalšie dieťa tiež už nechceme.