Môžem používať Aniball po odtečení hlienovej zátky?
Ahojte,mám takú menšiu otázku, včera som mala poradňu neviem či to je týmto ale okolo pol 17 som si našla hnedý výtok bolo ho tak akurát, potom to bolo po každom utretí od spodu,volala som na pohotovosť,či prist vyjadrili sa že to môže byť po vaginalnom vyšetrení,krvácanie dnes pokračuje ale nie že stále ale občas pri malej potrebe pri utretí si nájdem krv,je trošku jasnejšia nie je to hnedé a nieje to stále po každej toalete,myslím si,že to môže byt aj hlienová zátka ale môže hlienová zátka odchádzať od včera?
Pohyby malej cítim sem tam mám bolesti pod bruškom
Ale moja otázka znie,zajtra mi má dôjsť Aniball,myslite si,že ho môžem používať aj po odtečení hlienovej zátky?
Som v 37+1tt
Hmmmno ťažko povedať či je to zátka, vyzerá že pravdepodobne áno, ja som začínala ale trošku skôr cvičiť tak okolo 35-36 tt. Kondom sa dá dať na ten nafukovací fras? Ja som skoro toho názoru že nie len sterilizovať sle po každom použití určite pokiaľ si myslíš že zátka odchádza. Mne odišla až v deň pôrodu 39+1 som bola a do pár hodín som porodila.
Hmmmno ťažko povedať či je to zátka, vyzerá že pravdepodobne áno, ja som začínala ale trošku skôr cvičiť tak okolo 35-36 tt. Kondom sa dá dať na ten nafukovací fras? Ja som skoro toho názoru že nie len sterilizovať sle po každom použití určite pokiaľ si myslíš že zátka odchádza. Mne odišla až v deň pôrodu 39+1 som bola a do pár hodín som porodila.
@katusik456 jasne ze na to ide dat kondom, inak by som to ani nepouzivala a to mam sterilizator urceny na tieto hracky macky 😀 Ale tie dve veci dokopy su istota, ze tam nevznikne nejaka infekcia.
@katusik456 no tak čo som o tom aj čítala tak, vyzerá to tak že zátka zatiaľ sa nič nedeje len sem tam ma pichne pod bruškom 🙂 len tá neistota vtom,lebo ozaj od včera sa mi to deje a tá farba tej prímesy je trošku svetlejšia ako včera bola😅 kontrolu mám až nabuduci týždeň v stredu a dovtedy som chcela aspoň niečo skúsiť stým aniballom no ale neviem či sa dotoho pustiť
Určite sa do toho môžeš pustiť. Zo začiatku si pôrod nevyvolas, lebo veľké čísla prichádzajú postupne ;) za mňa kľudne môžeš. Zatka môže osmdost aj 3t pred pôrodom, a ani pohlavný styk sa po tom nezakazuje napr.
@katusik456 jasne ze na to ide dat kondom, inak by som to ani nepouzivala a to mam sterilizator urceny na tieto hracky macky 😀 Ale tie dve veci dokopy su istota, ze tam nevznikne nejaka infekcia.
@kiki68 ani som netušila, ja som sterilizovala po každom použití 😂 tak nabudúce budem vedieť, ďakujem.
Tak potom kľudne do toho a aspoň si nacvičis niečo, nemusí to byt veľké číslo, postupne dojdes vyššie, ja som myslím že mala nejakých 24 cm max aj to týždeň pred pôrodom 1x som skúsila a potom som mala pauzu (iný problém žiadna infekcia kvôli aniballu) a dala som prirodzený pôrod bez šitia za 4h, držím palce
@kiki68 ani som netušila, ja som sterilizovala po každom použití 😂 tak nabudúce budem vedieť, ďakujem.
@katusik456 ale u nas doma je taky postup so vsetkym, moj chlap je v tomto taky zasadovy 😀
Niekedy odide iba kusok zatky a dalsie tyzdne nic, mne sa to tak stalo. V podstate cela odisla az ked mi po vyvolavani praskla voda a o dve hodiny isla na zatka s dalsou castou vody. Takze nejak by som sa na tu zatku nesustredila.

Tak uz asi nie je co stratit, pouzivala by som ale iba s kondomom a zakazdym sterilizovala ten balonik.