icon

Môžem si nechať dieťa, keď mám problém s tepom?

pompovadalibor
20. jan 2026

Môžem si nechať dieťa keď mám problém s tepom ani nemôžem brat tabletky lebo som tehotná

Strana
z2
dm1
22. jan 2026
@pompovadalibor

@dm1 není mi až tak zle len akurát že visoky tep včera som mala 116

@pompovadalibor no ved to konzultuj so svojim doktorom ako ti povedal. Ten jeden telefonat by bol rychlejsi ako diskusia na MK :p

any_soj
26. jan 2026

@pompovadalibor ahoj. Ak by si potrebovala konzultáciu, že by náhodou tá doktor tlačil do potratu, kontaktuj ambulanciu Gianna v Žiline. Poradia ti kardiológa, ktorý bude hľadať riešenie a nie tlačiť do potratu.

anonym_27f2c6
26. jan 2026

ty skor potrebujes pomoc psychologa alebompaychiatra ako ti tu uz x krat v roznych tvojich dochtorskych temach bolo napisane, v tvojom psychickom stave bolo velmi nestatatne otehotniet ale to neni indikacia na UPT

pompovadalibor
autor
26. jan 2026
@anonym_27f2c6

ty skor potrebujes pomoc psychologa alebompaychiatra ako ti tu uz x krat v roznych tvojich dochtorskych temach bolo napisane, v tvojom psychickom stave bolo velmi nestatatne otehotniet ale to neni indikacia na UPT

@anonym_27f2c6 ja nesom psychiater a som rada že som tehotná však to prve dieťa ??

anonym_27f2c6
26. jan 2026
@pompovadalibor

@anonym_27f2c6 ja nesom psychiater a som rada že som tehotná však to prve dieťa ??

@pompovadalibor na tetaniu sa neumiera daj sa donkludu zakaz si emeanie tepu tlaku a obmedz internet a ked je to prve a chcene tak neries blbosti ci si ho mas nechat

anonym_16b0e0
Včera o 15:46

@pompovadalibor Praveze zvykne byvat,ze tehotenstvo obnovi zdravie,

Strana
z2