icon

Môžu vykonať Hamiltonov hmat pri krčku dlhom 2 cm?

nikola2124
6. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať neviete či s krčkom dlhým 2 cm a CK tesne pre prst priepustny mi mozu spravit hamiltonov hmat?

kiki68
6. júl 2025

@nikola2124 neviem ci to bude mat zmysel, hlavne ta bolestivost

anavixy
6. júl 2025

Ak si v alebo idealne po termine a krcok aspon na volny prst, tak ano.

nikola2124
autor
6. júl 2025
@kiki68

@nikola2124 neviem ci to bude mat zmysel, hlavne ta bolestivost

@kiki68 tak ja som 1,5 roka po cisárskom a dnes mám termín… a myslim si, že vyvolávanie balonikom je horsie ako toto….inak mi nemôžu vyvolávať pôrod len mechanicky takze preto by som chcela skusit ten hmat aby sa to spustilo

nikola2124
autor
6. júl 2025
@anavixy

Ak si v alebo idealne po termine a krcok aspon na volny prst, tak ano.

@anavixy dnes mám termín

anavixy
6. júl 2025
@nikola2124

@anavixy dnes mám termín

@nikola2124 preco myslis ze balonik je horsi? Zvyknu sa tieto dve metody kombinovat praveze, spravi sa Hamilton a zavedie balonik.

nikola2124
autor
6. júl 2025
@anavixy

@nikola2124 preco myslis ze balonik je horsi? Zvyknu sa tieto dve metody kombinovat praveze, spravi sa Hamilton a zavedie balonik.

@anavixy Ano, ale hmat mi mozu spravit aj skôr ako čakať na vyvolávanie mozno zaberie a vyvolávanie nebude ani treba

kiki68
6. júl 2025
@nikola2124

@kiki68 tak ja som 1,5 roka po cisárskom a dnes mám termín… a myslim si, že vyvolávanie balonikom je horsie ako toto….inak mi nemôžu vyvolávať pôrod len mechanicky takze preto by som chcela skusit ten hmat aby sa to spustilo

@nikola2124 tak ten hmat je horsi ako nejaky balonik.
Hlavne to moze trvat 3 dni po tom hmate. Cize nevies ci to vobec pomoze. Skusit to mozes, ale nie vsade ten hmat robia

nikola2124
autor
6. júl 2025
@kiki68

@nikola2124 tak ten hmat je horsi ako nejaky balonik.
Hlavne to moze trvat 3 dni po tom hmate. Cize nevies ci to vobec pomoze. Skusit to mozes, ale nie vsade ten hmat robia

@kiki68 no ja som zasa pocula, že balónik je horší veď hej vyskúšam uvidim

kiki68
7. júl 2025
@nikola2124

@kiki68 no ja som zasa pocula, že balónik je horší veď hej vyskúšam uvidim

@nikola2124 ono sa to kombinuje, ked zacnu do toho rypat, tak ano, spravia si najprv priestor potom vlozia balonik, aby si sa zacala prirodzene otvarat. Vsetko je to tak na 1-3 dni. Zalezi ako telo spolupracuje, idealne ked zacne hned spolupracovat

nikola2124
autor
7. júl 2025
@kiki68

@nikola2124 ono sa to kombinuje, ked zacnu do toho rypat, tak ano, spravia si najprv priestor potom vlozia balonik, aby si sa zacala prirodzene otvarat. Vsetko je to tak na 1-3 dni. Zalezi ako telo spolupracuje, idealne ked zacne hned spolupracovat

@kiki68 dnes som bola na poradni a teda spravili mi ho a poslali domov ešte len den som po termíne takze mozno sa to same po nom rozbehne

maryetta
7. júl 2025

Mne v nemocnici vyvolavali tabletou zdola. Prostin. Ale polovicna davka tym ze po sekcii. Ale nie vsade to robia. Ja som ale dalsiu sekciu nechcela. Tak som skusila. A podarilo sa. Vyvolavali v den terminu. Ze ak nic potom budu robit sekciu.

nikola2124
autor
7. júl 2025
@maryetta

Mne v nemocnici vyvolavali tabletou zdola. Prostin. Ale polovicna davka tym ze po sekcii. Ale nie vsade to robia. Ja som ale dalsiu sekciu nechcela. Tak som skusila. A podarilo sa. Vyvolavali v den terminu. Ze ak nic potom budu robit sekciu.

@maryetta ja chodím teda do trencina aj tam budem rodit a tam mi pani doktorka povedala, že len mechanicky mozu, pretože som len 1,5 roka od sekcie takze preto

kiki68
7. júl 2025
@nikola2124

@kiki68 dnes som bola na poradni a teda spravili mi ho a poslali domov ešte len den som po termíne takze mozno sa to same po nom rozbehne

@nikola2124 hej to ma 3 dni cakania, ci to zaberie. Drzim palce. Ja som mala druhy porod hrozne rychly a nemal ziadne priznaky porodu. Pri prvom som chcela Hamiltona a odmietli to vykonat.

nikola2124
autor
7. júl 2025
@kiki68

@nikola2124 hej to ma 3 dni cakania, ci to zaberie. Drzim palce. Ja som mala druhy porod hrozne rychly a nemal ziadne priznaky porodu. Pri prvom som chcela Hamiltona a odmietli to vykonat.

@kiki68 Dakujem už aby to bolo lebo je veľmi nízko a ja už nedokážem ani sedieť tak strašne má bolia kosti tak dúfam, že to pomoze