Mykóza pred pôrodom

domca1012
30. dec 2018

Ahojte baby máte prosím Vás aj vy niektorá problém počas celého tehotenstva s mykózami? Mali Ste niektorá aj pred pôrodom? Lebo ja mám celé tehotenstvo a teraz som týždeň pred pôrodom a mám pocit, že zase to na mňa prišlo. Poraďte niečo ďakujem.

gabika4
30. dec 2018

Ja som mala problém v prvých mesiacoch. Vysadila som sladké aj ovocie. Neviem či sa môže, ale ja som si robila sedavý kúpeľ z čajovníka a sódy bikarbóny. Používala som aj Rosalgin výplachy. Lekár mi povolil masť Canesten a predpísal mi nejaké tablety zo spodu, po jednej dávke to prešlo 🙂 Niekde som čítala, že aj natieranie jogurtom pomáha 🙂

chvostik1
30. dec 2018

Mne napriklad na mykozu v tehotenstve nepomohlo absolutne nic. Mala som rizikove, takze dr mi naordinoval aj to co by som mala a nemala jest. Skutocne som sa stravovala zdravo, pila len vodu. Obcas som si dala deci a pol dzusu ked ma uz z vody doslova natahovalo. V druhom trimestri ma na mykozu liecili 2x, nic nepomohlo. Vyplachy mi dr zakazal, dovolil len detske mydlo, bavlnene pradlo. Mykoza odisla v momente ako som porodila.

markaterka
30. dec 2018

@domca1012 ja som mala celé tehotenstvo. Bolo to hrozné obdobie. Aj týždeň pred pôrodom som mala, muž mi dával takú masť do vnútra. Porodila son a bolo po všetkých problémoch. Pri druhom tehotenstve som také problémy nemala vôbec.

sunny15
30. dec 2018

@domca1012 ahoj,ja som mala s mykózou veľké problémy,aj pred tehu a počas tehotenstva to trvalo až do pôrodu,lekar mi už nevedel čo dať,tak som sa trápila,porodila som sekciou aj v deň pôrodu som mala mykozu,mne čo pomohlo od mykozy bolo homeopatikum monilia albicans 30ch a to prisahám že som sa 5rokov trápila mykózou každý 2mesiac niekedy aj častejšie netvrdím že ich už nemávam ale oproti minulosti to je asi 1-2krat do roka

alami
31. dec 2018

U mna taketo problemy sposobili, ze maly hned po narodeni musel uzivat atb, lebo to mohol dostat do ociek ci do pluc. Tak preventivne. Zial. Skus preliecit ako sa len da.
Mne nezaberalo nic, teraz konecne som nasla nieco, co mi pomaha. Odporucila mi to sestra, ona je lekarka. Jej samej to pomohlo. Je to https://www.pilulka.sk/debriecasan-roztok-s-roz...
Nie je to vyslovene na genitalie, ale pise aj na sliznice. Moj gyndak sa na to pozeral s nedoverou, ze akoze ci toto mi ma akoze pomoct. Ale vraj nema tam co uskodit. Tak nech si to dam ked chcem. Po dlllhej dobe roznych gynekologickych problemov mam konecne pokoj. Len tak kukal na mone dobre vysledky so sterov. Fakt odporucam.

juliet86
31. dec 2018

vyznie to mozno tvrdo ale chod naplno do ketoznej diety. tj ziadne sacharidy!!!! kvasinky zomru do 3 dni lebo sa pasu na sladkom. jedz len maso vajicka a zelenu zeleninu. ziadne ovocie sladkosti dzusy ryzu zemiaky mrkvy nic take. mliecne veci len kysle tucne acidko a biely probio jogurt plus surovy cesnak. treba vydrxat 3-5dni a potom postupne pomaly vracat sacharidy do stravy. drzim palce nech ti to pomoze mne to pomoze vzdy aj ked tu dietu zo srdca neznasam

monika_mm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre