icon

Na koho sa môžem obrátiť, keď môj gynekológ neberie telefón?

2. dec 2020

Ahojte baby prosím vás kam mam zavolať alebo kam ísť môj gynekológ mi nezdviha telefon už som z toho zúfalá od začiatku tehu mam stále nejaké bolesti v podbrusku a v bokoch a tak ale teraz ako som začala 17 týždeň hrozne už 4 dni mam bolesti v podbrusku keď chodím keď sedím keď vlastne všetko večer bolesť v bokoch ako keby ma tam chytal strašný kŕč ani otočiť sa nemôžem chcem aspoň vedieť či je všetko ok a neviem že na koho sa mam obrátiť lebo mam aj žltý výtok ale to je podľa mna z toho že sa mi teraz stále vracia kvasinkova infekcia a včera ma zase trosku tam dole svrbelo tak som si dala rýchlo rosalgin a teraz klopem že nič ale výtok mam žlto biely (nesmrdí) neviete na koho sa môžem teraz obrátiť ohľadom tých bolesti čo to môže byt ? Ďakujem

dzejsik
2. dec 2020

tak ak to bude ozaj zlé tak zavolaj na pohotovosť a popíš im čo sa deje, buď povedia nech prídeš alebo nech skúsiš ešte do zajtra počkať na lekára ... a ako dlho nedvíha?

nika82
2. dec 2020

ist pozriet osobne ci ordinuje a tam bude napisane ak nie ze kto ho zastupuje

danusa64
2. dec 2020

Osobne si za nim nebola? Ja sa mojej tiez mam problem dovolat a keby som mala problemi ako ty tak uz tam davno sedim v cakarni. Alebo chod na pohotovost ak mas pocit, ze to nieje v poriadku. Poradit neviem lebo viac ako do 13tt som sa este nedostala, ale hned ako som zacala spinit (nedela poobede) som letela na pohotovost a necakala som do rana na svoju dr.

queen_mary
2. dec 2020

@nika82 ved maju na webe ordinacne hodiny.

queen_mary
2. dec 2020

Tak tam zbehni.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nika82
2. dec 2020
queen_mary
2. dec 2020

@nika82 kazdy lekar ma na webe ordinacne hodiny. Statni lekari maju na strankach vuc napisany hned aj zastup, ak nahodou nerobia.

nika82
2. dec 2020

@queen_mary sama si jej tam napisala to co ja

fokuska
2. dec 2020

@nika82 Ty si napisala, ze sa ma ist osobne pozriet a @queen_mary pise, ze to info moze najst aj na webe.
To nie je to iste. Je rozdiel ist napr. do druheho mesta pozriet sa ci na dverach lekara nevisi papier s oznamom a kliknut sa na webovu stranku - ci podla teba je to to iste?

misha666
2. dec 2020

pokial si prvorodicka tak taketo pocity bolesti su vcelku normalne... pretoze sa ti natahuje maternica... predpokladam ze to pichanie v bokoch mas v oblasti bedrovych klboch... ja som to mala pri dcere niekedy az take ze som nemohla vstat z postele... pri druhom tehu to uz bolo lepsie... zlty vytok moze byt z kvasiniek samozrejme... samozrejme nechcem bagatelizovat tvoju situaciu...ak si si nie si ista urcite pohotovost...

nika82
2. dec 2020

@fokuska

queen_mary

Dnes o 11:22

Tak tam zbehni.

a dodatok nie kazdy lekar ma webovu stranku