icon

Nadmerne veľký gestačný vak v 6. týždni

Včera o 13:55

Dobry den, chcem sa spytat. Mam nepravidelnú menstruaciu, takze tyzden tehotenstva vzhladom na dlhsie cykly vyrátaný na zaklade prveho dna poslednej MS, nie je tak relevantný. Kazdopadne, lekarka mi povedala ze plod je velmi mali vzhladom k velkosti gestacneho vaku. Velkost plodu zodpovedá 6. Týždňu, akciu srdiečka zatial neeviduje + mam v maternici hematomy. Mala niektorá z vas podobnu situaciu? Kde bola velkost gestacneho vaku neprimeraná plodu a malo to Dobry koniec? Kontrolu mam o 2 tyzdne. Vopred Dakujem za kazdu odpoved.

alison11
Včera o 18:54

@anonym_autor Môže ísť o dvojičky vtedy je plod menší a vak väčší.Držím palce aby pri ďalšej poradni bolo vidieť obe bábätká 🙂 a gratulujem nech všetko dobre dopadne

autor
Včera o 20:21
@alison11

@anonym_autor Môže ísť o dvojičky vtedy je plod menší a vak väčší.Držím palce aby pri ďalšej poradni bolo vidieť obe bábätká 🙂 a gratulujem nech všetko dobre dopadne

@alison11 praveze na usg videla len jedno babatko:( a srdiecko nebilo, mam pocit ze tam je tolko problemov, sj ten hematóm. Lekarka spominala ze sa jej to cele nezda. Tie dni su nekonecne, ked mam 2 tyzdne cakat

alison11
Včera o 21:20
@anonym_autor

@alison11 praveze na usg videla len jedno babatko:( a srdiecko nebilo, mam pocit ze tam je tolko problemov, sj ten hematóm. Lekarka spominala ze sa jej to cele nezda. Tie dni su nekonecne, ked mam 2 tyzdne cakat

@anonym_autor Nemyslite na nič zlé,ani jedno bábo nie je úplne tabuľkové.myslite pozitívne modlite sa a skúste pozitívne myslieť existujú zázraky Verte že na ďalšom sone bude všetko ukážkové.Ja som neplodná a mala som 5 potratov 3 medzi synmi ich som mala rizikových a po liečeniach a len liekmi sa udržali a po nich ešte 2potraty jeden ztoho kyret v 10tt.preto verím,že zázraky existujú len treba veriť,že bude všetko ok.Držím palčeky a hematom sa môže vstrebať je to len krvná zrazenina.