Nafúknuté brucho v 11. týždni
Ahojte , mám taký problém že mám neustále nafúknuté brucho som v 11tt a proste vyzerám ako v 5.mesiaci.. A keď sa trošku viac najem tak idem prasknúť že až fučím. Neviem či toto je poriadku, čo by mi na toto pomohlo? :/
@christin1280 tehotenske nohavice. To sposobuju hormony. Ja som takto musela od zaciatku tehu nosit tehotenske veci kvoli nafuknutiu. Ani bundy som nemohla zapnut 🤷🏻♀️
@christin1280 mne to nafuknutie tak postupne mizlo ale zase rastlo brusko, takze viac menej som mala brusko stale 🤷🏻♀️😂, a stale vacsie a vacsie
@comika chápem len tak myslím ze uz nebudem mat taky pocit vies ze plnosti? barsco zjem aj malinko tak idem prasknúť..
@christin1280 skôr ten pocit ostane😉 a cim viac ti všetko bude tlačiť na črevá,žalúdok,rebrá..Ja sa necítim zrovna najlepšie čo sa týka trávenia a pohody a to som len 28tt.Prve tehu pohoda,druhé mi nechutilo asi nič a v 36tt žlčníkovy záchvat čo dcéra bola tak nešťastne uložená,že tlačila na žlčník a nepracoval ako mal.Tretie teraz neustály pocit plnosti v žalúdku,zaha,nafukovanie bez ohľadu na to čo zjem koľko a kedy.Probiotika a biele jogurty u nás idú stale.Hormony uvoľňujú hladké svalstvo,v tehotenstve s tým asi nič moc nenarobime,jedine si odsleduj čo ti môže vadiť.A môže to byť všetko.😂
@christin1280 nepotesim ta ja som bola nafuknuta cele tehotenstvo 😁 ale mne dost pomáhal espumizan je to bezpečne uzivat v tehotenstve 🙂 čím viacej mi rastlo bruško tym horšie som mala trávenie ale ako som písala mne dost pomáhal espumizan bez toho by som to nedala 😁

Kúp si probiotiká