icon

Nafúknuté brucho v 7. týždni tehotenstva: Je to normálne?

seyran24
Dnes o 17:29

Ahojte dievčata som v 7 týždňov tehotna man stale nafúknuté bruško nemôžem jesť lebo hlavne po jedle je nafúknuté a hlavne v hornej časti bruška bojim sa je to normalne prejde to? 🙂

denisa_deniska
Dnes o 17:30

Je to bežné a prejde to. Treba teraz preferovať potraviny, ktoré nenafukujú. Je to kvôli hormónom, nie je dôvod sa obávať.

seyran24
autor
Dnes o 17:36
@denisa_deniska

Je to bežné a prejde to. Treba teraz preferovať potraviny, ktoré nenafukujú. Je to kvôli hormónom, nie je dôvod sa obávať.

@denisa_deniska Ďakujem! Take správy sa mi teráz dobre počuju lebo mojmu gynekológovi to rozprávam vobec to nevnima takze akoby aj krče to je normálne ano ? Ďakujem

milan2711
Dnes o 17:37
@denisa_deniska

@denisa_deniska wauu to tak sa vyznas

milan2711
Dnes o 17:38
@seyran24

@denisa_deniska Ďakujem! Take správy sa mi teráz dobre počuju lebo mojmu gynekológovi to rozprávam vobec to nevnima takze akoby aj krče to je normálne ano ? Ďakujem

@seyran24 dnes uz maloktory doktor nieco vnima

seyran24
autor
Dnes o 17:39
@milan2711

@denisa_deniska wauu to tak sa vyznas

@milan2711 môžte napísať aj váš názor🙂

milan2711
Dnes o 18:20
@seyran24

@milan2711 môžte napísať aj váš názor🙂

@seyran24 tak ja sa do toho nevyznam nejak takze neviem ale do coho sa vyznam je futbal a hokej len tu viac zien dievcat chodi tak nemam s kym o tom diskutovat

niki35
Dnes o 18:21

@seyran24 mala som to takto prvý trimester. Potom sa to zlepšilo

petronellla87
Dnes o 18:58

@seyran24 tiez som mala cely prvy trimester pri oboch. Hlavne vecer

seyran24
autor
Dnes o 19:15
@petronellla87

@seyran24 tiez som mala cely prvy trimester pri oboch. Hlavne vecer

@petronellla87 no ja to mam skor cely den :(

seyran24
autor
Dnes o 19:16
@niki35

@seyran24 mala som to takto prvý trimester. Potom sa to zlepšilo

@niki35 aj kŕče ste mali?

niki35
Dnes o 19:27
@seyran24

@niki35 aj kŕče ste mali?

@seyran24 čo si pamätám tak áno. Ako zápcha taká "dlhodobejšia". Bolo to celkom nepríjemné, brucho nafúknuté 😶 až niekedy začiatkom 2 trimestra to prešlo keď dobre pamätám.