icon

Nafukovanie počas tehotenstva

kiki23
11. sep 2020

Prosím, mal niekto tento problém v tehu? Ja mám pocit že ma nafukne zo všetkého 🤷🤷🤷 začala som dávať aj espumisan ale neviem či to bude mať nejaký účinok. Čo by ešte pomohlo. Bolí ma z toho celý pravý bok,mám kŕče. 😕 Už som z toho zúfalá.

katka281
11. sep 2020

@kiki23 ano, mna este donedavna nafukovalo ako ropuchu. Tabletky som nebrala radsej ziadne, nafukovalo ma hadam aj z cistej vody 🙄 pomohli caste prechadzky, pohyb a nejako vydrzat.

bona69
11. sep 2020

@kiki23 ja som bola na začiatku tehu tuším druhý mesiac a skončila som až na pohotovosti, tak strašne celý pravý bok ma pichal, ani som sa nemohla poriadne pohnúť, na utz zistila dr že mám čreva plne vzduchu, že som poriadne nafúknutá, tiež som brala espumisan, skoro do konca tehu, bez neho by som to nedala, mne veľmi pomohol, asi 3x denne som ho brala

kiki23
autor
12. sep 2020

@katka281
@katka281 ja som tiež skoncila raz až na pohotovosti ale nič nezistili. Budem dávať aspoň ten espumisan zatiaľ. Lebo je to hrozne každý deň pichanie.
@bona69 a môže sa espumisan brat tak dlhodobo? Bábätko malo potom tiež také problemy s vetrami keď sa narodilo? 🙈😱

akrobrab
12. sep 2020

@kiki23 1-2x denne 2 cajove lyzicky psyllia a hlavne denne 2-3dcl slivkovej stavy z DM. Espumisan mi zaberal len tie male sacky, co sa sypu rovno do ust (tusim espumisam easy?), ale odkedy pijem pohar tej stavy denne, ziadne problemy. 🥳

krisbar
12. sep 2020

Nevytvorila sa ti laktozova intolerancia? Skus vysadit mliecne vyrobky..aj stopove

bona69
12. sep 2020

@kiki23 myslím že môže, a bábätku nič nebolo

danielahamar
13. sep 2020

Mne osobne espumisan nerobí dobre a zhoršila sa mi reakcia na mliečne vyrobky😉