icon

Napínanie na vracanie pri umývaní zubov v tehotenstve

tehotna40
4. sep 2023

Ahojte žienky mate na toto nejaké typy a triky?

ikonica
4. sep 2023

Na to nic nie je... len vydrzat 😁

moonlight1210
4. sep 2023

Mne vlastne vadila mentolova pasta. Vyskusala som viacere a zmenila som za detsku zubnu s jahodovou prichutou.
A zadne zuby pomahalo cistit pomaly, radsej kefkou stierat, ako suchat a vzdy po troche a predychat. A zas pokracovat.

magimary
4. sep 2023

Pomohlo jediné-porodiť 😀
inak ma napínalo a nadrapovalo celé tehotenstvo,
doma sa mi všetci moji chlap(c)i smiali, keď som si umývala zuby: "maminka zase robí ovečku" 😀
lebo vždy to bolo podobný zvuk

nessi01
4. sep 2023

skus pripadne bez zubnej pasty-ta nie je nevyhnutna, dolezite je vycistit povlak (mne to poradila zubarka a pomohlo).

rosabella
4. sep 2023

@tehotna40 ak som chcela mať ako-tak čisté zuby, musela som prestať úplne používať pastu.

zuzka565
4. sep 2023

Mne veľmi pomohla zazvorova zubná pasta od Colgate

anile12
4. sep 2023

Ha, ha. Mne to ostalo aj po pôrode. 🥺

bolarazjedna
4. sep 2023

Skúsiť bez pasty je dobrý nápad a taktiež jednozväzkovu kefku (predpokladám, že ťa napína hlavne pri umývaní zadných zubov, jednozväzkovou kefkou nedotýkaš sa tak okolia, skôr iba zubnej plochy, keďže na menší rozmer).
A ja napr nemôžem si umývať nalačno, ale az po jedle, potom ma napína menej.

nyphadora
4. sep 2023

@tehotna40 menit pasty, a rychle umyvanie

zltamyska
4. sep 2023

Mne trochu pomohlo byť v predklone ale aj tak to bolo zlé zlé zlé a niekedy som to proste musela vyriešiť ústnou vodou. A ak to nevydržíš a pozvraciaš sa, tak si netreba hneď umývať zuby, lebo kyselina ti môže poškodiť zubnú sklovinu

x_mery_x
4. sep 2023

Mala som to pri prvom a aj teraz, cele zle :D rano furt z toho grcam, vecer to este predycham, ale to tiez len prebehnem a vela nezmozem :D zaujimave radi, asi vyskusam tiez bez pasty, ale neverim tomu, ja ani tabletky neviem prehltnut, tak ani neberiem tie vitaminy :D

veronikacag
10. sep 2023

@x_mery_x ak je ťažko jest vitamíny, aspoň kyselinu listovú užívajte, je veľmi dôležitá pre vyvoj dieťatka