Následky ochorenia Covid-19 v tehotenstve
Ahojte, takže s nádchou som "bohužiaľ" prekonala kovid v druhom trimestri. Teraz ma čakajú rôzne odbery a vyšetrenia. Budúci týždeň idem na hematológiu lebo ma vystrašili, že po kovide môžem mať problémy so zrazanlivostou krvi. Prosím vás tie ktoré ste prekonali kovid v tehotenstve mali ste nejaké komplikácie potom? Či s krvou, alebo palcentou alebo s hocičim ohľadom krpca?
Ďakujem
Ahojte žienky. Snáď Vás trošku poteším. Mala som COVID v tehu. Ťažký priebeh, kedy som prestala jesť, rýchlo chudla, následne ma hospitalizovali a po prekonaní robili cisársky rez, lebo pásy boli zlé. Ale našťastie bábatko máme zdravé a všetko sa upravilo.... čoskoro za pár mesiačikov nás čakajú prvé narodeniny. Tak aj Vám želám nech všetko dobre dopadne

@vvrga1 covid je vždy lotéria...známa ho mala ešte v prvej vlne a doteraz nemá krv v poriadku.....väčšina hodnôt rozhádzané a nevedia s tým nič urobiť len čakať až sa to upraví.....takže chodí len každé 3mesiace na kontrolu...a to mala ľahší priebeh, len bolesti hlavy a strata čuchu