Neočakávaná krvácanie
Zdravím vás chcem sa spýtať dnes ráno som bola na wc a z ničoho nič zo mňa vipadla veľká červená škvrna a neviem čo bi to mohlo byť.dakuejm za info
A ste tehotná?
Aká červená škvrna z Teba vypadla neviem, ale keby si bola v škole, mala by si červené more opravených gramatických chýb.
@anonym_autor chybaju podstatne informacie ako vek, v akej si faze cyklu, ci si tehotna a tak dalej, moze to mat milion pricin.
@anonym_autor chybaju podstatne informacie ako vek, v akej si faze cyklu, ci si tehotna a tak dalej, moze to mat milion pricin.
@heln mám 28 rokov už dlhšiu dobu sa snažíme o bábätko ,ale nijako sa nedarí menštruáciu som nemala mesiac no myslela som, že iba bežne mešká no neviem tehotná by som aj mohla byť,ale fakt neviem len dnes som išla na wc a zrazu zo spodu veľký tlak no pozrela som do wc a tam taká ako červeno oranžová škvrna taká hrudka akoby. Viem možno hlúpa otázka ,ale myslela som že niekomu sa takto už stalo. Tak preto sa pýtam .. 😔
Aká červená škvrna z Teba vypadla neviem, ale keby si bola v škole, mala by si červené more opravených gramatických chýb.
@anonym_336f76 moje nervy a hneď tu máme pani učiteľku z gramatiky 😂🤦 ak sa budem venovať takejto téme o gramatike tak potom ti napíšem .
Zatiaľ ďakujem 🤷🤦

@anonym_autor raz sa mi to stalo tiež som sa vystrašila a po rokoch som prišla na to že toto sa môže stať keď sa stielka maternice neodlupuje po častiach ale oddelí sa a vyjde z teba v celku.