icon

Neskutočná bolesť dva týždne pred termínomm

slavvvkkkaaa
24. okt 2014

Ahojte skusene maminy. Ja mam taku otazku.. termin mam na 7.11. Ale mam neskutocne bolesti. Bola som aj u doktorky, ale povedala, ze to nie je nic. :( ale tak.. ja by som len chcela vediet, ze ci to mala niektora s vas... som jedinacik, a mamina ta je odcestovana... volala som jej z asi 100 krat a nic... a kamosky, tie sa na mna vysr... takze prosim, prosim, ak mala niektora nieco taker, prosim o radu

Strana
z2
domak2
24. okt 2014

@trgypadl myslim,ze vo svojom prispevku si si odpovedala sama. Lekar ho ma predpisat, nemam si len tak ja sama naordinovat v akomkolvek stadiu co mi poradi modry konik 🙂

luciferkax
24. okt 2014

@katieg85 dva týždne pred termínom sa magneézium už predsa nedáva, predlžuje pôrod , lebo oslabuje kontrakcie

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl ale ty nechápeš že mantézium tlmí svalstvo a to je tesne prd pôrodom nežiaduce.. vie krásne predlžiť pôrod a to my maminy nechceme.. jasné že sa podáva ale len do 35 tt. potom sa týžden postupne vysádza a potom sa už neberie!!!!

trgypadl
24. okt 2014

@domak2 mg je volnopredajny,a ak by si ho zena naordinovala aj svojvolne nikomu tym neublizi 😉

trgypadl
24. okt 2014

@luciferkax moja keby tak neskutocne tlmilo porod,tak by sme na svete nemali ani jeden predcasny porod 😉

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl nie som tvoja 😀 😀 😀 zato som bola 5 mesiacov na vysokých dávkach magnézia a videla som, čo dokážu tri tabletky a klud za hoidinu ... tri tabletky ti utlmia aj kotrakcie ked poležíš...

trgypadl
24. okt 2014

@luciferkax ale neutlmia rozbiehajuci porod,ak je porod rozbehnuty,tak ho nezastavis

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl no utlmí.. tomu ver... preto si ho nemá dávať dva týždne pred termínom... aj ked neutlmí, ale riadne spomalý....

trgypadl
24. okt 2014

@luciferkax ani nespomali,to je uz potom hormonalne nadstavenie tela

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl no spomalí... testované... brala si magnézium? áno je to hormonálne, ale ked ti raz magnézium tlmí svalstvo, tak hormony môžu ísť do kelu 😀 😀 😀 😀 až budeš tehotná, skús na sebe, ak enveríš

trgypadl
24. okt 2014

@luciferkax mg mam odskusane,aj tehotenstvo mam odskusane,aj nejaky ten porod mam odskusany.mg sa v tehotenstve lieci aj tlak,kolkokrat sa uziva aj v 37,38,39,40 t.t.ako som spominala vyssie,ak by tak neskutocne tlmilo svalstvo,tak nemame predcasne porody,a det narodene s hmotnostou 500 g.priroda je mocnejsia

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl nerieš,... trepeš.... nevravím že NESKUTOCNE tlmí svalstvo jak to tu ty dookola omieľaš.... ale chod sa vyspať

trgypadl
24. okt 2014

@luciferkax Ty mas len problem prijat fakty,pekny vecer 😉

luciferkax
24. okt 2014

@trgypadl ty tiež .. aj tebe 😝 😝 😝

deniss_megan
24. okt 2014

ja som dostala magnezium asi hodinu pred porodom, pretoze maly strasne kopal a hral diskoteku v brusko, tak aby sa ukludnil 🙂vsetko dopadlo dobre🙂

domak2
24. okt 2014

@trgypadl volnopredajnych liekov je polovica lekarne 😕 😅 Tym by som sa asi v tehotenstve neriadila.

jana5555
24. okt 2014

@luciferkax noneviem, ci tak trepe, pretoze aj mne dali v 39 tyz a to v den porodu este mg infuziu a to som im aj vravela, ze ak zacnem rodit, ci to nespomali porod, nie aj tak mi to dali a podotykam, ze aj tabletky na znizenie tlaku som zobrala,takze ja som tiez bola trochu prekvapena z toho postupu,ale nie som gynekolog, aby som oponovala, no

trgypadl
25. okt 2014

@domak2 my sme riesili hlavne mg,nie polovicu volnopredajnych v lekarni....chcela som len poukazat na to,ze mg nie je taky cert ako ho tu mnohe mamky opisuju 😉

domak2
25. okt 2014

@trgypadl Polovica zien tu vypisuje ci si mozu dat parenicu ked su tehotne, ale nemaju problem si sami ordinovat. Tu nejde o to ci je magnezium cert a volnopredajnost si spominala ty, ale v tehotenstve si akekolvek doplnky davam na odporucanie lekara, co pozna moj zdravotny stav.

pat_mat_minnie
25. okt 2014

Mna ked nieco bolelo, vzdy som sla na pohotovost.Stale sa zo mna rehotali, ze "ta tu co zas otravuje", ale aspon som bola kludnejsia.No a dcerka sa mi narodila 2 tyzdne pred terminom.Isla som na pohotovost s tym, ze zas ma poslu domov a oni mi povedali "idete rodit".Takze radsej stokrat zbytocne ako raz neskoro.Vzdy som si vravela a mala som v pazi, ci sa mi niekto smial alebo nie, islo o moje babatko.Vsetko bude dobre, neboj sa.Nesmies sa bat, cim viac si budes verit, ze vsetko bude fajn, tym lahsie bude vsetko prebiehat.Drz sa! 🙂

trgypadl
25. okt 2014

@domak2 akekolvek doplnky na odporucanie leksra? 🙂 takto fungujes mozno Ty,ale je kopa tehuliek,lt.si ordinuju doplnky same s vobec to nie je potrebne.my sme rozoberali mg,a jeho ucinok pri porode,tak nechapem o co konkretne Ti teraz ide

erickatt
25. okt 2014

Haloooo, klid ona uz rodi

domak2
25. okt 2014

@trgypadl http://www.healthgrades.com/conditions/magnesiu... Ale ja sa tu nebavim o jeho pouzivani pri porode, vtedy si ho asi sama neindikuje ci ? Ako vidis vysoke davky mozu sposobovat nevolnost, prehananie, pri problemoch s oblickami pokles tlaku, problemy s dychanim. Proste vsetkeho vela skodi 😉

@erickatt tu uz nejde o nu,ale o tu jedinu naozajstnu pravdu hehe 😀 😀

erickatt
25. okt 2014

@domak2 kazdy ma svoju, co x zenam pomoze dalsim x ublizi.

zuzka112233
25. okt 2014

Baby, Slávku poznám osobne. Maličká aj ona sú v pohode. Malá meria 53 cm a váži 3970 gramov. 🙂

erickatt
25. okt 2014

@zuzka112233 pekne velke babatko

zuzka112233
25. okt 2014

no 🙂

dablik82
25. okt 2014

@slavvvkkkaaa Slávka gratulujem, prajem všetko len to dobré, veľa radosti, žiadne starosti a skoré zotavenie 😵

konecnefree
25. okt 2014

gratulujem 🙂

slavvvkkkaaa
autor
1. nov 2014

Ďakujem baby. 🙂

Strana
z2