Neskutočná bolesť dva týždne pred termínomm
Ahojte skusene maminy. Ja mam taku otazku.. termin mam na 7.11. Ale mam neskutocne bolesti. Bola som aj u doktorky, ale povedala, ze to nie je nic. :( ale tak.. ja by som len chcela vediet, ze ci to mala niektora s vas... som jedinacik, a mamina ta je odcestovana... volala som jej z asi 100 krat a nic... a kamosky, tie sa na mna vysr... takze prosim, prosim, ak mala niektora nieco taker, prosim o radu
@katieg85 dva týždne pred termínom sa magneézium už predsa nedáva, predlžuje pôrod , lebo oslabuje kontrakcie
@trgypadl ale ty nechápeš že mantézium tlmí svalstvo a to je tesne prd pôrodom nežiaduce.. vie krásne predlžiť pôrod a to my maminy nechceme.. jasné že sa podáva ale len do 35 tt. potom sa týžden postupne vysádza a potom sa už neberie!!!!
@luciferkax moja keby tak neskutocne tlmilo porod,tak by sme na svete nemali ani jeden predcasny porod 😉
@trgypadl nie som tvoja 😀 😀 😀 zato som bola 5 mesiacov na vysokých dávkach magnézia a videla som, čo dokážu tri tabletky a klud za hoidinu ... tri tabletky ti utlmia aj kotrakcie ked poležíš...
@luciferkax ale neutlmia rozbiehajuci porod,ak je porod rozbehnuty,tak ho nezastavis
@trgypadl no utlmí.. tomu ver... preto si ho nemá dávať dva týždne pred termínom... aj ked neutlmí, ale riadne spomalý....
@luciferkax ani nespomali,to je uz potom hormonalne nadstavenie tela
@trgypadl no spomalí... testované... brala si magnézium? áno je to hormonálne, ale ked ti raz magnézium tlmí svalstvo, tak hormony môžu ísť do kelu 😀 😀 😀 😀 až budeš tehotná, skús na sebe, ak enveríš
@luciferkax mg mam odskusane,aj tehotenstvo mam odskusane,aj nejaky ten porod mam odskusany.mg sa v tehotenstve lieci aj tlak,kolkokrat sa uziva aj v 37,38,39,40 t.t.ako som spominala vyssie,ak by tak neskutocne tlmilo svalstvo,tak nemame predcasne porody,a det narodene s hmotnostou 500 g.priroda je mocnejsia
@trgypadl nerieš,... trepeš.... nevravím že NESKUTOCNE tlmí svalstvo jak to tu ty dookola omieľaš.... ale chod sa vyspať
@luciferkax Ty mas len problem prijat fakty,pekny vecer 😉
@trgypadl ty tiež .. aj tebe 😝 😝 😝
ja som dostala magnezium asi hodinu pred porodom, pretoze maly strasne kopal a hral diskoteku v brusko, tak aby sa ukludnil 🙂vsetko dopadlo dobre🙂
@luciferkax noneviem, ci tak trepe, pretoze aj mne dali v 39 tyz a to v den porodu este mg infuziu a to som im aj vravela, ze ak zacnem rodit, ci to nespomali porod, nie aj tak mi to dali a podotykam, ze aj tabletky na znizenie tlaku som zobrala,takze ja som tiez bola trochu prekvapena z toho postupu,ale nie som gynekolog, aby som oponovala, no
Mna ked nieco bolelo, vzdy som sla na pohotovost.Stale sa zo mna rehotali, ze "ta tu co zas otravuje", ale aspon som bola kludnejsia.No a dcerka sa mi narodila 2 tyzdne pred terminom.Isla som na pohotovost s tym, ze zas ma poslu domov a oni mi povedali "idete rodit".Takze radsej stokrat zbytocne ako raz neskoro.Vzdy som si vravela a mala som v pazi, ci sa mi niekto smial alebo nie, islo o moje babatko.Vsetko bude dobre, neboj sa.Nesmies sa bat, cim viac si budes verit, ze vsetko bude fajn, tym lahsie bude vsetko prebiehat.Drz sa! 🙂
Haloooo, klid ona uz rodi
@trgypadl http://www.healthgrades.com/conditions/magnesiu... Ale ja sa tu nebavim o jeho pouzivani pri porode, vtedy si ho asi sama neindikuje ci ? Ako vidis vysoke davky mozu sposobovat nevolnost, prehananie, pri problemoch s oblickami pokles tlaku, problemy s dychanim. Proste vsetkeho vela skodi 😉
@erickatt tu uz nejde o nu,ale o tu jedinu naozajstnu pravdu hehe 😀 😀
Baby, Slávku poznám osobne. Maličká aj ona sú v pohode. Malá meria 53 cm a váži 3970 gramov. 🙂
@zuzka112233 pekne velke babatko
no 🙂
@slavvvkkkaaa Slávka gratulujem, prajem všetko len to dobré, veľa radosti, žiadne starosti a skoré zotavenie 😵
gratulujem 🙂
Ďakujem baby. 🙂

@trgypadl myslim,ze vo svojom prispevku si si odpovedala sama. Lekar ho ma predpisat, nemam si len tak ja sama naordinovat v akomkolvek stadiu co mi poradi modry konik 🙂